![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | |||
![]() |
|
![]() | #32 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Onda haklisin, kotu transfer politikasi cok para kaybettirdi, ama zararin neresinden donulurse kardir. ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #33 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | |||
![]() |
![]() | #35 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Carew bizde kalsaydı bu sene hiç bir şey yapamzdı yine bu Carew kötü mü demek hayır takımda sergenden başka ona yakışacak ona yardım edecek orta açacak başka bir oyuncu yoktu deli ibodan mı iyi orta gelecek yoksa ali güneşten mi!
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Gitmesine çok üzülmüştüm ama kalsa belkide oda bedavaya giderdi, inşallah dahada para kazanırız ondan büyük bir balık kaçırdık ama sonuçta futbolcular değil BEŞİKTAŞ kalıcı.
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | carew para uğruna satıldı, kar ettik ya!..[/quote] Ne kar ama ,dimi... ![]()
__________________ Dünya üzerinde yok böyle bir aşk..En büyük Aşk Beşiktaş… | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |