![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #84 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya arkadaslar benı bagıslayın bu carew besıktasta hangı macı söktu aldı.bır tek fener macı.ya bu adamdan futbolcu olmaz.bız bıraz fazla deger verdık.sınan engın sezon bası 2 ısım soyledı.aynı takımda aynı ulkenın vatandası.pascal feındona ve pıcuenne.bırı orta saha bırı forvet.yemın ederım bu ıkısı bjk yı sampıyon yapar.en az 5 maclarını seyrettım.helal olsun sınan engın.bu adam futboldan anlıyor.ha bırde kanatoyuncusu soylıım.bıelfeed den zuma.kılly gonzalez kesınlıkle elımızde patlar gelmesın.west ham dan helmuth orta saha sıyahı super.wıltordda super nobrede ıyı oldu ıyı bır ıkılı olurlar.selamlar....... | ||
![]() |
![]() | #85 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Carew: "Beni geri alın" John Carew’den büyük sürpriz... Beşiktaş’ta bir sezon oynadıktan sonra 2005-2006 sezonunun başında Fransa’nın Olympique Lyon takımına transfer olan Norveçli forvet oyuncusu, siyah beyazlı kulübe geri dönmek istediğini bildirdi. Beşiktaş Asbaşkanı Kıvanç Oktay ve Sportif Direktör Erdil Arpacı ile telefon görüşmesi yapan Carew, Olympique Lyon’da aradığı ortamı bulamadığını söyledi. Fransa Birinci Ligi’nde şampiyonluk ipini göğüslemelerine rağmen Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olamadıklarını ifade eden Norveçli yıldız, şöyle konuştu: "Beşiktaş’tan ayrılmamın en büyük nedeni Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde oynama tutkusuydu. Bu hayalimi gerçekleştirdim ama hedeflediğimiz başarıyı yakalayamadık. Şampiyonlar Ligi’ne çeyrek finalde veda ettik. Lyon’dan soğudum Geçtiğimiz günlerde kulübümüzün başkanı Jean-Michel Aulas ile görüştüm. Benim hakkımda olumlu düşünmediğini ve Chelsea’den Didier Drogba’yı almak istediğini öğrendim. Bu durum da beni çok üzdü ve açıkcası Lyon’dan soğuttu. Eğer kulübümle anlaşırsanız tekrar Beşiktaş’a gelmek istiyorum. Fransa’nın yetiştirdiği en iyi teknik direktörlerden biri olan Jean Tigana ile çalışmak bana büyük mutluluk verir." Karar Demirören’in Kıvanç Oktay ve Erdil Arpacı, Norveçli futbolcuya konuyu başkan Yıldırım Demirören’e ileteceklerini bildirerek, olumlu yanıt gelmesi halinde transfer için hemen harekete geçeceklerini söylediler. John Carew bu sezon Fransa Ligi’nde 26 maçta forma giydi, 8 gol attı. Carew, Şampiyonlar Ligi’nde ise 10 maçta forma giydi, 4 gol kaydetti. 23.05.2006 ![]() Kaynak : Hürriyet | ||
![]() |
![]() | #86 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Carew süper bir forvet oyuncusu nedenmi? Ben havadan gelen toplara %90-95 oranında kafa vurabilen carewden başka birini görmüyorum şu anda avrupada. lyondaki maçlarınıda izledim adam her topa kesin kafa vuruyor. Rıza hoca veysel uzun boylu diye 1 maç değil 2 maçdeğil 10 maç değil tam 1 sene herifi denedi adamın 1 kafa golü yok onu bırakın 10 kere kafası topa değmemiştir. Carew topa kafayı kontrolsüz vurmaz, her dokunduğunda belli bir tarafa yollar ve hareketli ve hızlı forvetlerde bu inanılmaz faydalı bir özelliktir. ancak bosque ve rıza döneminde maalesef ne carewin indirdiği toplardan faydalanabilecek bir adam vardı ne CORDOBAdan başka kafasına top atan biri. Eğer kanatlardan beslenirse ve yanında hareketli bir forvet olursa carew kafa golü kralı olur. Tüm bunlardan sonra diyeceğim Carew gelirse Türkiyedeki en iyi forvet olur. Çünkü bu adamın top sürme ve şut özelliğide çok iyi diyorum CAREW gelllll, yönetim aldığın 7 miyon euroyu geri ver getir CAREWi. | ||
![]() |
![]() | #87 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #88 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | [quote=karakartal 10]ya arkadaslar benı bagıslayın bu carew besıktasta hangı macı söktu aldı.bır tek fener macı.ya bu adamdan futbolcu olmaz.bız bıraz fazla deger verdık.sınan engın sezon bası 2 ısım soyledı.aynı takımda aynı ulkenın vatandası.pascal feındona ve pıcuenne.bırı orta saha bırı forvet.yemın ederım bu ıkısı bjk yı sampıyon yapar.en az 5 maclarını seyrettım.helal olsun sınan engın.bu adam futboldan anlıyor.ha bırde kanatoyuncusu soylıım.bıelfeed den zuma.kılly gonzalez kesınlıkle elımızde patlar gelmesın.west ham dan helmuth orta saha sıyahı super.wıltordda super nobrede ıyı oldu ıyı bır ıkılı olurlar.selamlar....... [quote]Thierry Henry:''En beğendiğim Ve En çok oynamak istediğim oyuncu Carew'' Benim görüşüm Carew'de henrydeki fizik özellikleri var adam geçiyo frikik atıyo kafa vuruyo henrynin uzun versiyonu sezon ortasında arsenal tam 40 milyon paund önerdi sonra carew ve govou teki fred teki wiltord yüzünden yedek kaldı ikisini de istiyo zaten tigana govounun maliyeti 3,5 milyon dolar bonservis tiganaya özel 2 kendisi 1,5 carewin şuan ki durumunu bilmiyorum.
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | ||
![]() |
![]() | #90 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | zuma 29 yaşında kily 12 maç oynamış 8 i ilk 11 60 ıncı dklerde sakatlanarak çıkmış diğerleri 80 de girmiş wiltord 2 yıl uzattı
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |