|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
24-05-2006, 15:18 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
<H3> </H3>"Morientes geliyor Kluivert gidiyor" Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Liverpool'un İspanyol golcüsü Morientes'in, Valencia ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Morinetes'in Valencia'ya gitmesi halinde Kluivert satış listesine konulacak. Hollandalı golcünü Beşiktaş'a gelme ihtimali de göz önünde bulunduruluyor. İspanya'nın Marca gazetesi, Liverpool'un Morientes'in transferi için Valencia kulübünden 4 milyon Euro ile Marco Di Vaio'yu istediğini yazdı. İki kulüp arasındaki görüşmelerin devam ettiğini belirten Marca gazetesi, bu transferin bu hafta içinde bitebileceğini yazdı. Morientes'i Valencia'nın transfer etmesi halinde Kluivert'ın gönderileceğini de savunan Marca gazetesi, Hollandalı golcünün Beşiktaş'a gidebileceğini iddia etti. Gazete, geçen sezon Valencia takımında pek forma şansı bulmayan Kluivert'in siyah beyazlı kulüpten gelen teklife sıcak baktığına işaret ederek, "Morientes geliyor, Kluivert gidiyor" yorumunda bulundu. | ||
|
24-05-2006, 15:35 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | ben şahsen kluviert i istemiyorum ...31 yaşında e 5-6 aydır futbol oynamıyor bu adam bize yaramaz bunu alcağımıza bobo kalsın daha ii bea
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. | ||
24-05-2006, 15:52 | #6 | ||
Kıdemli Kartal Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 | bence gelirse bitmediğinin ispatı olarak bir patlama yapabilir...
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |