![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | ![]() Kluivert atağı Wigan Kulübü, Roberts için indirim yapmayınca, Beşiktaş rotayı Kluivert'a çevirdi. Siyah-beyazlılar, Hollandalı yıldızın transferini bitirmek için atağa kalktılar. *** Kluivert olur! Roberts için Wigan indirim yapmayınca ibre Hollandalı yıldıza çevrildi. Transfer sezonuna hızlı giren Beşiktaş, Valencia'da oynayan Hollandalı futbolcu, Patrick Kluivert'ı gündemine aldı. Başkan Yıldırım Demirören'in takımda görmek istediği oyunculardan biri olan golcü oyuncunun transferi ise Valencia'ya bağlı. Siyah-beyazlı kulübün üç yıldır peşinden koştuğu yıldız futbolcu için başkan Demirören limitleri zorlamaya razı SERBEST BIRAKILACAK İspanyol Marca gazetesi de, Morientes'in Valencia'ya transferi ile ilgili bilgi verirken, aynı mevkide oynayan Patrick Kluivert'ın ise yeni sezonda serbest bırakılacağını yazdı. Bu gelişme üzerine siyah- beyazlılarda genç Brezilyalı Bobo'nun yerine Hollandalı golcü Kluivert düşünülmeye başlandı. Morientes'in tekrar İspanya'ya dönmek istemesi Valencia'nın işini kolaylaştırırken, Beşiktaş'ın da karşılıklı anlaşma sağlanması durumunda ödeyeceği muhtemel bonservis bedelini düşürüyor
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
|
![]() | #33 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kluivert ın zamanı geçti artık | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bız artık deneme takımı olmakdan kurtulmamız lasım.bıze ıyı oynarken gelen bı oyuncu lasım wıltord gıbı cısse gıbı tabı wıltord yattı ![]()
__________________ SUSKUNLUĞUMUZ FIRTINA ÖNCESİ DURGUNLUĞUMUZDUR!!! -----------ANTİ^^TEAM----------- ![]() ![]() ALLAH(C.C) AFFEDER,ÇaRŞI affetmez!!! COK SEVIYORUZ ÖLÜMÜNE, YOK BU SEVDANIN TARIFI, SEN,BU GONULLERIN SAHIBI, ^^KARTAL^^ | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben Kluivertu hollandan taniyorum ve takip ediyorum. Gondermek istedikleri Sergen Yalcindan daha beter ve sakat bir futbolcudur. o artik futbolu birakacak kulup ariyor. Sergen Yalcina haksislik edilmis olur onun gelmesi. bir BUYUK BESIKTASLI dan slm lar kerem Konu cinar sergen yilmaz tarafından (26-05-2006 Saat 19:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence de bobo kalsın ya harika ya nerede olacağını çok iyi biliyor oyunu okuyor Sergen babam gibi
__________________ EY BEŞİKTAŞ...!!! İNADIM İNAT, İNADINA BAĞIŞLADI SENİ BANA BU HAYAT... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |