![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bunlar harbiden ezik ama yaa..Dediğimiz kadar !!!ovguyu!!! hakediolarr...Umarım bi şekilde birilerine sesimizi duyururuzz bu şekildee..
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğan belki junk maile falan gelmiş olabilir bu kadar uzamaması lazım. Arkadaşlar Ülkemiz için kan vatan bayrak şehit gibi durumlar gündeme oturmuşken ezil sefil rekabet taraftar tribün gibi şeyleri ön plana koymak bunları ileri sürerek bir şeyler söylemek çok üzücü ve çok basit kalıyor. Şehitler ve askerlerimiz uğruna bir şeyleri ispatlamak varken biz hayır olmaz demeyelim, ülekmizin birlik beraberliğine sahip çıkalım. Bu ülkede insnalar belki herşeyden çok futbolla yatıp kalkıyorlar, bu belkide bütünleşmemizin en büyük halkası olacak bir konu. Lütfen duyarlılık gösterelim ve destek verelim.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | gsl bir tespit olabilir. | ||
![]() |
![]() | #17 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() | #18 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | |||
![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | gs1905.org a uye oldum şimdi...Walla gs ye tebrikler..5 dakka soora gonderdi aktivasyon kodunu...Eger yapmamı istediginiz bişey warsa yapabilirm suanda gslilere ![]()
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |