![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
Az once de konunun kilitlenmesiyle ilgili bi pm attım site yoneticisine cvbını bekliorumm...Bakalım cvp verecek mii?
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | |||
![]() |
![]() | #2 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğan bunu yapanlar cahil cühela insanlar, ben çevremdeki fenerlilerler konuştum hepsi olumlu yaklaştılar keşe eskisi gibi herkes bir arada otursa dediler. Bunlar olmayacak şeyler değil hiç uğruna düşmanlıklar yaratılıyor. bir takım çıkarlar uğruna.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
--önce bayrak taşırız sonrada siz ayrılır otobuslerin camını kırar yaşlı zavallı insanlara saldırırsınız. sizin tabirinizle kadıköyü basarsınız ![]() ![]() Bu şekilde insanlar oldugu surece bu tip olaylarda nasıl beraber hareket edicez anlamış deilimm...
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Alıntı:
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
![]() |
![]() | #5 | |||
![]()
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ciddenmi ya.konu neydiki anlayamadım ben.msj ları falan okudum ama izlemek gibi olmuyoki.izleme olasılığımız yokmu yani artık...
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | konu fanatizmi bir kenara bırakarak ulkemizin şuanda bulunmuş olduğu kötü duruma bir tepki vermek ve olabildiğince fazla arkadasımızla birlikte olarak sesimizi birilerine duyurabilmektii...Video da turk askerleriyle ilgiliydii...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kutahya daki miting de biz ultraslan la kol kola gezdik aramızda bursa texas lı elemanlar ankara gücü vs cogu takım vardı ve tatsızlık cıkmadan birlikte bagırdık ..
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |