Alıntı:
babahakki_1903´isimli üyeden Alıntı
Sevgili Arkadaşlar,
BEŞİKTAŞ'lılık sözünün eri olmak,dediğinin arkasında zarar gorse bile durabilmek, şerefi ve haysiyeti herseyden onemli tutma, BEŞİKTAŞ formasının kutsallığını ve insanın isminin onüne getirilen "ha o mu; o BEŞİKTAŞ'lı hüseyin" sözündeki BEŞİKTAŞ adının kendi adından bile önemli ve devamlı olduğunu bilmek gibi önemli erdemlere sahip olabilmektir.
2 saat once açıklanan bir haberden sonra forumda çeşitli tepkiler görülüyor.... Arkadaşlar bu tabi ki benim düşüncem katılmayanlarınızda olacaktır... Fakat ben yukarıda saydıklarımdan bi haber olan ve bunların tersi davranışlar sergileyen eski bir sporcumuzun baska forma giymeye karar vermesi ile ilgili konusmamaız gerektiğini düşünüyorum....
Nice isimler bu formayı giyme şerefine nail oldu.... Kimileri spor yaşamlarında BEŞİKTAŞ'lılığın ne olduğunu tam olarak kavrayıp sonuna değin yaşadılar.... Kimileri malesef bu büyüklüğü kavrayamayacak kafa ve ruh yapısına sahiplerdi.... İkinci soylediğime bugun bir sporcu daha eklendi.....
Lütfen büyük BEŞİKTAŞ'ımıza yakışır bir tavır sergiliyerek bu konu ile ilgili konusmayı keselim.... Aslolan BEŞİKTAŞ'ımızdır... nedenli cok konusulursa, bazı sahıslar kendilerini o kadar degerli sayacaklardır....
Nice sporcular bizden ayrılacak, ama BEŞİKTAŞ'ımız her zaman var olacaktır.... BEŞİKTAŞ büyüklüğüde budur işte.... Lütfen arkadaşlar bu konuya son verelim.... Maçlarda falanda asla tepki vermeyelim... adı gecen sahıs için tukkettiğiniz nefes fazladır....
Büyük BEŞİKTAŞ her zaman var olacak bunu asla unutmadan.... Giden herkese güle güle....
Bu sahısa soyleyeceğim tek söz" SOZUNDE DURMAYANLARI ALLAH YARGILAYACAKTIR".......... |
güzel bir yorum ve fazla üstünde durulmaması gereken bir konu kaçan şampiyonluklarını unutturmak için yapılmış ikinci hamle ve olayı unutup seviniyorlar 32 yaşında adama 3 sene için 5 milyon euro hayırlı olsun şimdi ben diger fb futbolcularını görmek istiyorum,gs maçında alayına gider tezahüratı yapan bu şahıs şimdi oraya g...oğlanı olmaya mı gitti acaba