|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
26-05-2006, 23:45 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
Dün akşam lig tv haberlerinde G.S yıldız takımının İstanbul 1.si olduğu maç, görüntülü olarak yayınlandı, röportajlar ekrana geldi. Beşiktaş yıldız takımının geçtiğimiz ay daha üst kategoride GS yıldız takımını yenip final oynayıp Türkiye 2. olduğu haberine ben raslamadım. Geçtiğimiz sezonda Beşiktaş yıldız takımı İstanbul 1.si olmuştu, o maçta ve o birincilikte demek ki lig tv gözünde haber niteliği taşımıyor, GS olunca ya da Fener olsa her ne hikmetse haber oluyor. GS nin alt yapısıyla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde Fanatik gazetesi tam sayfa ayırıp bir de poster yayınladı, aralıklarla fanatik gazetesinde GS alt yapısı tam sayfa haber oluyor. Beşiktaş alt yapısı ise 5x5 cm küçük sütunlarda ancak yer bulabiliyor. Yıldızlar kategorisi yani 90-92 doğumlularda Türkiye'nin bana göre en iyi takımı Beşiktaş, en kötüsünden 2 takımından biri Beşiktaş ama ne oyuncuları, ne de teknik kadro vitrine çıkarılmıyor. Sadece hakkını teslim edeyim Yemen Ekşioğlu kendine ayrılan köşede çırpınıp duruyor. Bugünde alt yapı başarılrıyla ilgili tüm kategorilerde ki gerçekleri yazmış. Beşiktaş B genç takımının İstanbul il birinciliği,(ki orada da GS yi yendiler, Finalde de Kartal'ı yenip şampiyon oldular)şu an da Türkiye birinciliği için hazırlanıyorlar. A genç takım ise Kuşadasında GS nin yer almadığı dörtlü finalde, Trabzon, Bursa, G.Antep'le karşılaşıp Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek. Alt yapı kategorilerinin çoğunda GS ye karşı Beşiktaş üstünlüğü var. Geçen gün de yazdım, U-19, U-18, U-15 diğer genç milli kategorilerinde 20 ye yakın Beşiktaş'lı futbolcu yer alıyor. Ancak Sayın Şansal Büyüka ile fanatik gazetesi Beşiktaş sayfası editörü Zafer Büyükavcı gözünde bunlar önemli değil, varsa yoksa GS altyapısı. Benzer başarıları gösteren takımlardan biri vitrinde, diğerini ara ki bulasın. Yalan haber yazıp,diğer takımlara yalakalık yapmak varken, bunları niye yazsınlar ki. Fulya gelirlerinin kırdırılması, Beşiktaş'ın ikincil halka arzı, Kily Gonzales, Kapo, Delgado, noname 2 süperstar... İllaki Fatih Tekke... Bunca önemli gündem !! arasında biraz altyapı goygoyu yapalım dedik. haluk saol kardeşim | ||
|
27-05-2006, 10:35 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | bizim alt yapı daha iyi fikrine katılıyorum ama cinconlar paraları olmadığından gençleri oynatabiliyorlar.ama bizimkiler hersene 2-3 tane genç kazandırmaları gerekirken işte bursadan serdarın bonservisini 4 miyon avrodan indirmeye çalışıyo.sanki alt yapıda bizim öle genç oyuncularımız yok.tonla var hemde... | ||
29-05-2006, 06:28 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Ben ne yazıkki BEŞİKTAŞ' a karşı oynadım gsye karşıda oynadım.Ve gerçekleri söylüyorum....BEŞİKTAŞ ALT YAPISINDAKİ FUTBOLCULARIN HEPSİ BUGUN SAHAYA SÜRÜLSÜN A TAKIMDAKİ GEREKSİZLERDEN 10 KATA DAHA İYİ OYNAYACAKLARINA VE bir kaç iyi futbolcu abi desteği ile ŞAMPİYONLUĞU BİLE ZORLAYACAKLARINA İNANIYORUM!!!! Muhammed demirciyi izledinizmi arkadaşlar!!!(kendinden 2 yaş büyüklerle oynuyor!!!) | ||
29-05-2006, 11:07 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Zİktİmİn İpnelerİ İŞte Alayi Yalaka Bunlarin BeŞİktaŞin TaŞŞaĞini Yesİn KÖpekler
__________________ EMRE_PASCAL_NOUMA KIYAMET KOPAR,ÇÖKER KARANLIK.ALLAH BİZİ AFFETMEZ ÇOK GÜNAH ALDIK..!SEVENLER AYRILAMAZ BİZ Bİ PLAN YAPTIK..BÜTÜN ÇARŞI CEHENNEMDEN KOMBİNE ALDIK [img src="http://img125.imageshack.us/img125/1958/bjkkkk0wt.jpg"] | ||
29-05-2006, 11:15 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Biz BEŞİKTAŞ'ız böyle şeylere alışık olmamız lazım,eziklere 4-5 çektiğimiz zaman bile büyük puntolarla yazılmadı adımız,BİZ HALKIN TAKIMIYIZ,ŞEREFLİ İKİNCİLİKLER'i şaibeli şampiyonluklara tercih ederiz.Boşverin medyayı biz birbirimizi biliriz.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
29-05-2006, 17:01 | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | Bide bunların sarhos yöneticisi Bülent Tulun yok Gayse her alt yapı dalında sampiyon gibi sadece kendini kandırmaya ve kamuyu yanlıs yönlendirmeye yönelik söylemlerde bulunmustu...Tabiki yalan Paf takım haricinde hemen hemen her dalda Beşiktaş sampiyondur..Bunu hazmedemeddi galiba...
__________________ Dünya üzerinde yok böyle bir aşk..En büyük Aşk Beşiktaş… | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |