![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kardes neyse iyi forumlar sana bu burd kalsın
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya tmm murat sıla girdi devreye o girerse akan sular durur pardon kardes..
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Arkadaslar lutfen murat arkadasımıza karşı biraz sagduyulu olalım..Kendisi bizim hayran oldugumuz renleri sevmiyo olabilir dogrudur ama bzim forumda renk ayrımı yoktur...Hangi takımı tutarsa tutsun buraya gelen arkadaslarımıza biraz saygılı olmalıyızz..Konu uzatılacak bir konu değil...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() |
![]() | #36 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
TEŞEKKÜR EDERİM ANLAYIŞINIZ İÇİN (: | |||
![]() |
![]() | #38 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | WE ARKADAŞLAR BEN GERÇEKTEN DE SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİM BANA KARŞI İYİ NİYET BESLEMENİZ BENİ ÇOK MUTLU ETTİ DİŞİ KARTAL DA BANA DESTEK OLDU HEPİNİZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLIK NEDİR GÖRÜYORUZ HEPİMİZ ... BJK - BENİM İÇİN ARTIK SEWDİĞİM BİR TAKIM OLARAK KALICAK HEPİNİZE İYİ PAYLAŞIMLAR DİLERİM ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #39 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #40 | |||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | |||
![]() |