![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #64 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Tello sıkıntısı Son dakika... Beşiktaş'ta dün sakatlığı nedeniyle kardoya alınmayan Nobre'nin ardından Tello'nun da Fenerbahçe derbisinde oynayamama ihtimali olduğu bildirildi Şilili futbolcu dün akşam yapılan son antrenmanda sol ayak bileğindeki ağrılar nedeniyle çalışmayı yarıda bırakmış ve tedavisine başlanmıştı. Ancak maça saatler kala Tello'nun ağrılarının geçmediği, karşılaşmada oynama ihtimalinin düşük olduğu öğrenildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam Tello'nun yokluğunda sol kanat için sıkıntı yaşarken, İbrahim Akın'ın sakatlıktan yeni çıkması, Mehmet Sedef ve Aydın gibi genç futbolcularında maç eksiği bulunması nedeniyle kimi oynatacağı merak konusu... Bu haber çok kötü oldu valla.Tellonun yerine kim oynayacak merak ediyorum dorusu.Ama ben olsam mutlaka ricoyu oynatırdım.Yoksa eziklerin kaleye gidemeyiz bi delgado ve serdar özkanlan...Ertuğlul hocanın tellonun yerine kimi oynatacağı maçın kaderini etkiler.Hadi hoca cesur davran busefer... | ||
![]() |
![]() | #65 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Kurtuluşu yok ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #66 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maçın Analizi...! Serdar Özkan sağada yok, Cisse her aldığı topun yarısından fazlasını rakibe veriyor, Koray ın zaten Beşiktaş gibi bir takımda hala daha nasıl oynayabildiğine ben bile şaşırıyorum, BURAK gibi bir bencil bir adamı ne akla hizmet ilk11 de çıkarıosunda Higuain gibi çabuk bir adamı sonradan oyuna alıyorsun sayun hoca..! Ali Tandoğan da biz gol yiyelim Hakan ın önüne perde olunca herşeye rağmen Derbi maçlarında yenilmemiz kaçınılmaz oluyor..! Asıl sağa sola saldıracağınıza adam gibi bir ilk 11 çıkartın sahaya..! Bunları n yanında da Batuhan'ın tecrübesizliği de eklenince sağında adam varken bomboş vermedi sürükleyip kendi vurdu kaleye..! Uzun lafın kısası biz Yönetim olarak bir şeyler yapmazsak daha çok canımız yanacak...! Süper Kupa Derbisini kaybettik, Ardından Gs derbisini kaybettik, şimdi de Fener derbisini öyle yada böylr kaybettik.Diğer önümüzdeki lig maçlarında da hakemlerin tutumları ortada, Peki biz nasıl şampiyon olmayı düşünüyoruz bu halde şaşıyorum ve diyorum ki HAKKIMIZI çalanlara Yazıklar olsun diyoruz ve HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ bu Fedarasyon ve YALAKACI SATILMIŞ Medya gurubuna...! | ||
![]() |
![]() | #67 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yıne huzun yınee napıcaz arkadaslar yaa bız bu hakemlerle bu kadar ınsanın emegıne yazık yaa hıcmı vıcdan yok bu ınsanlarda o nasıl bır mac yonetıstı oyle yaa fb.li adam gelır goz gore goıre ıbrahıme tokat atmadıgı kalır kı yuzune bı teması var yınede hakem gelır bıze kart cıkarır her hareketımız karta donusurken dıer takımın elemanlarına sadce uyarı gelırr.. kart nerde??? vallahı emeklere yazık oluyor baska bısey deıl.. | ||
![]() |
![]() | #69 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ertuğrul hocanın tek hatası higuane le başlamaması hadi başlamadın bari ikinci yarının başında al yenik duruma düşene kadar beklemsi faciaydı 11 haftada görülen şu bobonun yanına higuena i yollayıp carew i (yada bobo ya 8-10 milyon euro veriyolarsa satıp carew-c.cole ikiliside alınabilir) ricoyu ve cisse yi yollayıp graveseni almalıyız
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |