![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #102 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | valla fatihle aynı görüşdeyim ama olsun buqün okulda tek kişi aqzını acıpta bişi diemedi dicek oldular ![]() ![]() ama aladım dün resmen yhaa bayada kayqılanmıstım aslında işte biri biş ider displine qiderim falan diye =) sandıımdan qüsel qeçti okul!!!! sevmediklerimede restimi çeqtim =) Allah bida göstermesin ne diim her kosulda yanındayıss karakartalım =)
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #103 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | şaka gibi ya.. hala inanamıyorum bu skora..forvetinden defansa herkes döküldü..özellikle hakan hala elinde top tutamıyor!kalemize gelen her şutu adamların önüne bıraktı:@ BEŞİKTAŞ TARAFTARI burda herkese nasıl taraftar olunur gösterdi! futbolculardanda buna karşılık orda yüreklerini koyup oynamalarını beklerdim ama aman bana top gelmesinde nolursa olsun mantığıyla hareket eden bir takım wardı ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #104 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bravoo yha sinan engin bile kalan maçlarımızı sapıttı marsilyaya valencia dedi bu hesabı kımmm soracakkk dun maç izlemedim bn beşiktalşlı futbolcu göremedim sahada beşiktasa yakısır oyuncular oynamalı sahada.... :@
![]() |
![]() | #110 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kardeslerim haberiniz warmı bı beşiktas sitesi bizim liwerpol macındakı ilk 11 ın suratlarını kapatmıslar sizce bu doğru bi dawranısmı__???___ cvp larınızı bekliorum....
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |