![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Harika olmuş ablacım kutlarım... ![]() ![]()
__________________ Beşiktaş'ım, Hayat Sensin, Dünyam Sensin, Herşey Sensin, Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah Belamızı Versin... | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fatihim topluyoruz kütahya çArsı'yı buraya ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | s.a gençler.. ben tutku, kütahya çArşı başkanı. baktım burda da hareket var üye oldum. yalnız siteyi çözemedim forzadan sonra karışık geldi. bizim videoları koyun buralara bakalım inş. bizim topiğe yazıyorumdur valla karambole yazıyorum ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yakarız demiştik yaktık !!! arkadaslar gerçekten dün maç öncesi süperdi you tube dan izliice daha bi süper olduğunu gördüm içimizi teselli etti biras ama hakem ismet arzumanı unutmak hiç mümkün olmuyor başkana ve kütahya çarşıya teşekkürler ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | h.g ole tabi ya herzamn süperiz dün daha iyiydik...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olsaydın be kardesim cok sey kacırdın ama biz herzmn yapıyoruz bunu kacırdın digerlerine gelrsin inş.
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |