![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlar selam ben kütahya çarşı nın en genç üyesi olarak bu lige göre bizim seviyemiz çok yüksek biz beşiktaşı sevinmek için sevmedik bunu herkes böyle bilsin beşiktaş yensede yenilsede arkasındayız bu takımdan ölmek var dönmek yok
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu gün fenerli arkadaslarla konustum olum sizin çarşıya hayranım ne güsel ayarlıyosunuz marşları artı meşale showunuz manyaktı sırf onu izlemeye gldim çarşıya dedi artı şamatada asagıya çöküoduk diince bende enkaz da bis kalırdık korkma dedim oda dioki olum enkazdan korkan kim enkazı düşünen yok çarşı grubunun içinde kalırsak die korktuk dediler ![]()
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlar msn adresimi veriyorum üyelik işleri için fln oradan da görüşelim eklesin herkez bundan sonra daha sağlamız!!!durmak yok.... [email protected] bütün arkadaşlar eklesin özle durmlarda ve diğer konularda bize bu mail adresinden de ulaşabilirsiniz bu bu gecelik herkeze ii gclr aeo
__________________ | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tutku abim h.g aramıza .
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gel tabi kardesim ya ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Gerçektende dün geceki organizasyon için herkezi kutluyorum öncelikle fatih-tutku ve eser abilerimi harika işler yapmışız durmak yok yola devam çArşı kütahya alayını yakar!!!!
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |