![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tutku abim h.g aramıza .
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #44 | ||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gel tabi kardesim ya ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar msn adresimi veriyorum üyelik işleri için fln oradan da görüşelim eklesin herkez bundan sonra daha sağlamız!!!durmak yok.... all_for_bjk@hotmail.com bütün arkadaşlar eklesin özle durmlarda ve diğer konularda bize bu mail adresinden de ulaşabilirsiniz bu bu gecelik herkeze ii gclr aeo
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Gerçektende dün geceki organizasyon için herkezi kutluyorum öncelikle fatih-tutku ve eser abilerimi harika işler yapmışız durmak yok yola devam çArşı kütahya alayını yakar!!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #50 | ||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | harbi ya süperdik ama ....
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |