![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence kanat şu listeden olcaksa sola kapo ortaya feindouno bide tigananın görüştüğü govou sağ gelsin yabancı:runje-nobre-kapo-feindouno-govou-kleberson olsun mücadele hırs bakımından kiralanabiliysa essiende fena olmaz cisse veye drogbada kiralanabilir diye düşünüyorum. -------------------runje------------------ kurtuluş----toraman-------g.zan-----koray govou-----kleberson---feindouno-----kapo ------------nobre------i.akın------------- bide paftan nail takıma katılsın
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya hep genç alıp durdular gene bu takımdan bişi olmicak 5.hafta tigana bırakıp gidince ne olacak yeni antrenor bu gençleri oynatmayıp yeni oyuncular istiyecek ve hep elimizde patlicaklar görürsünüzzz...bu takımdan bişi olmaz hepsi genç ve tecrubesizzzzz | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Appiah Ta 2 Sezondur Juve De Forma Giymiyordu Fenerde Harikalar Yaratiyo Italyada Oynasin Da Isterse Torna Tesviyeci Olsun En Basiti Giunti örneği Kim Biliyordu Taniyoru Giuntiyi Italya Ligi Türkiye Ligine Göre Kimse Kusura Bakmasin 1 Kat Değil 1000 Kat üstün Italyadan Aldiğiniz Hangi Adam Kötü çikti (zago Dahil) Arkadaşlar Ve Ben Bu Adamin Maçlarinida Izledim Iş Yapar Kesinlikle Alinsinnnnnnnnnnnnnn | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Su Kapo transferini duydukca deliriyorum ya kimmiş bu adam Allah askına 2 sezondur dogru düzgün forma giymeyen adamı napalım biz.. __________________ Dünya üzerinde yok böyle bir aşk..En büyük Aşk Beşiktaş SÖZÜM SANA ÇARŞI SİLİVRİ:APPİAHTA 2 SENEDİR JUVEDE OYNAMIYORDU | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |