![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Şu anda TÜRKİYE' de BEŞİKTAŞ' a yakışacak bir oyuncu görmüyorum,hali hazırda takımdakilerin çoğu yakışmıyorken yeni çağdaşlar görmek istemiyorum.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben yönetici olsaydım takımdaki bütün futbolculara güzel bi psikolokla seanslar düzenlerdim Beşiktaşlılığı ve o RUHla oynamalı gerektiğini öğretirirdim çün o futbolcular zaten türkiyedeki diğer futbolculardan daha kaliteli ve iyi
__________________ EY BEŞİKTAŞ...!!! İNADIM İNAT, İNADINA BAĞIŞLADI SENİ BANA BU HAYAT... | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence Mehmet Çakır, Caner, Mehmet Topuz, Yabancılardan bu khanjarda iyi futbolcu sanırım. Aslında defansa 3 tane futbolcu almaları lazım ama onlar nerden olur bilmiyorum. İ. Toraman dışındakilere defans demeye bile dilim varmıyor. Bu Fatih Sonkaya iyi futbolcuydu arada kaynadı gitti. | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | defansa stam ı alırım kı maalıyetı o kadar fazla demeyın degıl yası ılerlemıs olabılır ama defens bu tecrube ıster, orta sahayaceremıyı alırım chealseden cunku adam hem turkıyeyı tanıyor hem kuvvetlı e az bucukta teknık koyarım klebersonun arkasına, forvetede nobre alınmıs madem bence bobo kesınlıkle kalsın 1.5-2 milyon avroya alınabılıyosa kesınlıkle alınsın cunku ılerde ıyı para kazanabılırız bobodan bence forvete ıhtıyac yok bıde sol kanat sool acık lazım kartalımıza oda kım olur dersenız tumer bence ora ıcın bıcılmıs kaftan | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |