![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ![]() ![]() ![]() Ramazan: Evime döndümGeçensezon kiralık olarak Diyarbakır'da forma giyen kaleci Ramazan, "Evime döndüğüm için mutluyum. Tigana'nın güvenini boşa çıkarmayacağım" dedi. Diyarbakır'ın küme düşmesine üzüldüğünü belirten Ramazan, Beşiktaş'ta kalıcı olmak istediğini de sözlerine ekledi.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | Alıntı:
bence soru işareti..
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | |||
| |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() | Ben bu adama bir türlü ısınamadım sevemedim yavv hele del bosque zamanı rize maçında yediği golleri unutamadım ama genede Runjeden önce ona şans verilmeli diye düşünüyorum
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |