![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ewet diatta kesinlikle beşiktaşın oyuncusu değil ve olamaz buna bende katılıyorum aklın yolu bir
__________________ . | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hay allah belasını versin diattasınında yönetiminde oyuncularında alayınında allah belasını versin üzüldüğümüz şey beşiktaş elden gidiyoda kimse dur demiyo lanetler olsun tüm yönetime | ||
![]() |
![]() | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
dayı sizin oralardan alınmaz da bu kaleci nerden alınır sen cordoba gibi adamı s... et takımdan sonra ciğerci kedileri gibi baq gol yemeyelim die lanet olsun ya | |||
![]() |
![]() | #26 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaslar bosuna oyunculari teker teker suclamayin hepside suclu,, olan ertugrul hocayla bize oldu,, uzulen biziz onlar yan gelip yatsinlar paralari alsinlar... | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet ya o cordoba gönderilirmi abi ya
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | allah aşkına bugün iyi olan kim vardiki hepsi berbattı hayatımdan beşiktaşlıolmaktan bu geceki kadar utanmamıştım. benim için demirören istifa edinceye kadar beşiktaş bitmiştir..... bundan sonra yaşamla ölümü ayıran çizgi siyahla beyazı ayırdırdı
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beşiktaşlı olmayanlar utansın...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |