![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet arkadaşalr Diatta öküzünden bahsediyorum sağolsun rekorumuzda ortak olan isimlerden SIĞIR 4 gol senden tebrikler TAMAM SEVİCEZDE BU SKORLAMI
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşım inanmazsın ama HAKAN bizim buralı YALOVA lı onu görmiyim YALOVA da bazen geliyormuş yalovaya saçlarını yapmaya bizim burdan kaleci alınırmı ya
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
dayı sizin oralardan alınmaz da bu kaleci nerden alınır sen cordoba gibi adamı s... et takımdan sonra ciğerci kedileri gibi baq gol yemeyelim die lanet olsun ya | |||
![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet ya o cordoba gönderilirmi abi ya
![]() |
![]() | #6 | ||
BursaÇaRşI ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Aynen katlıyorum diatta hakkıdnaki yorummlarına ben oynasaydım ********in daha iyi oynardım en azından ruhumla oynardım ruhsuz p...k
__________________ TEK CUMHURİYET TÜRKİYE CUMHURİYETİ TEK TAKIM BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Diatta'ya gelene kadar Ooooo...
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | beyler diattayı boşverin asıl cisse malını kim aldı herif 90 dakika boyunca geriden bir tane oyun kurmadı bide rakibe asist yaptı ilk golde. offf offff nedir bu mallar topluluğundan çektiğimiz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |