![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence çarşı mükemmel bir cevap vermiş. futbol bu yenersinde yenilirsinde bunu bu kadar abartmanın bir anlamı yok. biz beşiktaşın her halini seviyoruz. yenilmesinide, yenmesinide, çarşısınıda ..
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Carsi cok iyi isler yapiyo mac oynanirken buna katiliyorum ama bu yönetimede bu kadar destek vermelerini anlamiyorum, kac senedir ne sampiyonluk var nede avrupada basari kac rane transfer , kac teknik adam,ve giden o kadar para bunlara ragmen basari yok demirörende gurur olsa birakir gider takimi | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar allah askına su konuyu kapatın ya besıktas taraftarı hıc bırbırene bu kadar gımedı ortada yenen para var mı yok mu onu bılmıyoruz kımse bu adamların savunmasını dınledı mı sanırım hayr bırakın mac gunu yakın hersey netlesecek....belki de ılerıdekı gunler carsı nın durusunu haklı gosterecek bos yere hırpalamayın kendınızi... | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaslar çArsı yı bu kadar kucuk goremessiniz lütfen laflarınıza dikkat edin..
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |