![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #343 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tümeri nereye kaptırdılar.. adama kaptanlığı vardiler.. tümer beklemek istiyodu avr. için ona süre verdiler, o da iyi niyeti kullandı. beşiktaşın kaptanıysan dikkat etceksin.. bence bunun adı kaptırmak diil.. yönetim bırakana kadr destek olmak gerekir.. yoksa bu tkm ne sadece futbolcularla ne sadece taraftarla geldi bu günlere.. adam havaalanına inene kdr aldık demicem ben. hiç belli olmas..
__________________ "SANA DAR GELMEYECEK MAKBERİ KİMLER KAZSIN; GÖMELİM GEL SENİ TARİHE DESEM SIĞMAZSIN!!.." | ||
![]() |
![]() | #345 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #349 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kardes sana sadece kisaca söyleyim fc nantes , Red Bull Salzburg , Deportivo La Coruna transfer etmek icin harekete gecmisler yani bu transfer kolay gecmiyecek nantesde büyük bir bütce ayirmis bu transfer icin ve kesin almak istiyorlarmis red bull salzburg zaten baselin rek takipcisi adamlarin en iyi oyuncusunu almak istiyor. la carunada yeni oyunkurucusu ariyorlar | ||
![]() |
![]() | #350 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bügünku okudugum haber arkadaslar buyurun Delgado'ya doğum engeli Beşiktaş'ın her konuda anlaşma sağladığı Arjantinli futbolcu Delgado'nun neden hala imza atmadığı ortaya çıktı. Kulübü ile pazarlıkları sürdüren Beşiktaş'ın elini kolunu bağlayan bugünlerde dünyaya gelmesi beklenen küçük Delgado. Eşi en geç 10 gün içinde doğum yapacağı için yanından ayrılmayan Delgado'nun bu nedenle İsviçre'ye gelmesi gecikiyor ve kulübü ile yapacağına dair Beşiktaş'a söz verdiği pazarlık erteleniyor. Delgado'nun eşi doğum yapınca Beşiktaş'ın da transferi resmileşecek. yani anlayacaginiz yönetim okadar sikiya almiyor bu oyuncuda gider | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |