![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Evet arkadaşlar bence sevinin.Çünkü eğer bu adam (tabi adamsa) gerçek BEŞİKTAŞ'lı olsaydı böyle yapmazdı değil mi?Demek ki gerçek BEŞİKTAŞ'lı değilmiş.Bu takımın, gerçek BEŞİKTAŞ'lılara, adam gibi ADAM'lara ihtiyacı var.Sanırım siz de düşüncelerime hak veriyorsunuz.Böyle şahsiyetler takımda olursa o takımım vay haline.Çünkü gördüğümüz gibi 3 kuruşa satmaya kalkarlar.kardeş takım olarak kabul ettiğim gs süper kupayı ve daha da önemlisi UEFA kupasını aldı değil mi?Hangi futbolcularla aldı...Hepimiz gördük...Adamlar gerçek gsliydiler.Takımlarına gönülden bağlanmışlar, inanmışlarki ve bu kupayı aldılar.Eğer bizim takımda daha da varsa bunun gibi 3 kuruş etmez adamlar onlar temizlensin işte o zaman görün gerçek BEŞİKTAŞ'ı.ALLAH'ın izniyle kimse önümüze geçemeyecektir.Bunlar benim nacizane düşüncelerim.Karşı çıkanlar elbet olacaktır.Fakat düşüncelerimi eleştiriken yanlış olduğum konularda lütfen saygılı olmaya özen gösterelim.Zaten BEŞİKTAŞ'lı adam küfretmez...(Ayrıca forumda ilk mesajım..İnşallah yanlışlarım olmamıştır) | ||
| |
| | #3 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | alin size bir habeer daha Gerüchte Primera Division Der spanische Spitzenklub Deportivo La Coruna dürfte ins Rennen um den argentinischen Spielmacher des FC Basel mitmischen. Der 23-jährige Matias Delgado hat nach dem FC Nantes und Red Bull Salzburg nun einen grossen Klub auf sich aufmerksam gemacht. Der spanische Tabellensechste aus La Coruna ist scharf auf den Argentinier.Österreichische Medien sind der Meinung, dass Red Bull Salzburg im Rennen um Delgado nur gegen La Coruna Probleme kriegen könnte. | ||
| |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tümeri nereye kaptırdılar.. adama kaptanlığı vardiler.. tümer beklemek istiyodu avr. için ona süre verdiler, o da iyi niyeti kullandı. beşiktaşın kaptanıysan dikkat etceksin.. bence bunun adı kaptırmak diil.. yönetim bırakana kadr destek olmak gerekir.. yoksa bu tkm ne sadece futbolcularla ne sadece taraftarla geldi bu günlere.. adam havaalanına inene kdr aldık demicem ben. hiç belli olmas..
__________________ "SANA DAR GELMEYECEK MAKBERİ KİMLER KAZSIN; GÖMELİM GEL SENİ TARİHE DESEM SIĞMAZSIN!!.." | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |