![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Beşiktaş’ın genç golcüsü Gökhan Güleç, mezun olduğu İnegöl’deki Gazipaşa İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. ![]() Okulda sınıflararası düzenlenen futbol turnuvasının ödül törenine katılan genç golcü, öğrencilerin sevgi seliyle karşılaştı. Küçük öğrencilere imza dağıtan ve hatıra fotoğrafı çektiren Gökhan Güleç, yetişmesinde büyük yardımları olduğunu söylediği İnegölspor'un eski teknik direktörü Nafi Bilaloğlu ile de görüştü. Beşiktaş'ta oynadığı için mutlu olduğunu vurgulayan Gökhan, "Futbolu siyah beyazlı forma altında bırakmak istiyorum" dedi. kaynak: kartalhaber.com sizce sözlerinde ne kadar samimi arkadaşlar? benm nouma'dan başkasına pek güvenim kalmadıda...
__________________ Beşiktaşla uğraşmak (G)üven (Ö)zveri (T)ecrübe ister | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar kusura bakmayın ama,şu tümör olayından sonra ben bu tür açıklamalara güvenmiyorum.GÖKHAN GÜLEÇ iyidir,karakterlidir,delikanlıdır tamam,ama GÖKHAN,AHMET,MEHMET değil olay ben güvenmiyorum hiçbirine umarım GÜLEÇ sözünde durur tabi.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
![]() |
![]() | #16 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
__________________ "SANA DAR GELMEYECEK MAKBERİ KİMLER KAZSIN; GÖMELİM GEL SENİ TARİHE DESEM SIĞMAZSIN!!.." | |||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | O ******** de böyle demişti unutmayın!...Artık bir futbolcuya tapmak için baya bir düşünmemiz lazım ! (Gerçi kimse O ********e tapmamıştı ya)
__________________ ALAYI DA GİDER BİZ HEP BURDAYIZ FORZA BEŞİKTAŞ!!!!! | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gökhancığım harikasın.!! Gönlünün temizliği yüzünden de belli oluyor.. Her kulübün taraftarı , yıldız ve halk tarafından sevilen oyuncularla artar ve orantıyı da bunlar sağlar. Gökhan temiz kişiliği ve futboluyla. bize de çok taraftar kazandıracaktır.. Zaten mezun olduğu ilkokula gittiğinde de bunu gösterdi.. O okul ve çevresi. ve oradan yetişecek çocuklar artık. bir Beşiktaş değeridir..! Sağol Gökhan. seninle gurur duyuyoruz.. ve en az 15 yıl da bu gururu bize yaşatacağına inanıyoruz.. esenlikler ve sevgilerle kal.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |