![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Besiktas JK . | |||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | burada çok arkdaşımız tümer harbi beşiktaşlıdır filan diye yazdı. acaba bu imzadan sonra ne düşünüyorlar. ben zaten tümerin gitmesini istiyodum iyikide gitti. sergen de gitti. ama bunlara üzülmedim ben gönderilen cordoba ya üzüldüm. adamı harcadık bozuk para gibi.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben tümerin harbi BEŞİKTAŞlı olduğunu söyleyenlerdenim.Bugüne kadar FEYYAZ,SERGEN,ZİYA,SİNAN,FİKRET... gibi oyuncuların gidiğşini gördük.Peki Allah aşkına söylermisiniz,sizler BEŞİKTAŞ tarihinde bu kadar kahpece,şerefsizce bir gidiş gördünüz mü?2 gün öncesine kadar "ben BEŞİKTAŞ'tan başka takımda oynamam" diyen,İNÖNÜ'de fbye g.t oğlanı diyen bir adama inandığım için tümer BEŞİKTAŞlıdır gitmez demiştim,bu kadar karaktersiz olacağı hangimizin aklına gelirdi. Eğer burada "ben demiştim,haklı çıktım" durumuna dönersek BEŞİKTAŞımıza hiçbir yararı olmayan konuşmalar yapmış oluruz. Evet BEN YANILDIM tümer bir g.t oğlanı imiş,ama tümeri gerçek BEŞİKTAŞlı sanıp onu 5 sene bağrına basan insanların hiçbir suçu yoktur,bbu böyle biline. Yakup Sabbri İNANKUR
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR Konu Deschain tarafından (31-05-2006 Saat 09:21 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
AMA YANILMIŞIM BİZ BEŞİKTAŞLILAR ÇOK YANILMIŞIZ AMA KİMSE BİLEMEZDİ BÖLE Bİ ŞEREFSİZLİK YAPACAĞINI SANKİ SEN BU LAFLARAINDAN(TR DE BEŞİKTAŞTAN BAŞKASINDA OYNAMAM) SONRA BÖYLE BİŞEY YAPACAĞINI BEKLİYOMUYDUN KAHİNMİSİN FALCIMI
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | |||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
hey allahtan başka kimseye hesap vermeyten adam mutlumusun şimdi gittiğin yerde hayatının en büyük hatasını yaptın başarısız olacaksın bundan 5 kuruşa satıldın be fuhuş yapan kadınlar bile senden daha onurludur allah___ belanı versin senin başka bişey demiyorum sana satılık köpek | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | valla demiştim ben bu adam karaktersiz diye, hatta tepki çekmiştimde bu kendi düşüncemdir beni bağlar demiştim.. velhasıl öyle veya böyle ne olduğu çıktı ortaya.. Aslında kimse bu iti sevmedi. Herkes,beşiktaş formasını öpüp gol attığında yüreğinin üstündeki armayı yumruklayan adamı sevdi.. Allah ona Beşiktaş forması giymeyi nasip etti ama o kıymetini bilemedi..
__________________ KARANLIK ve AYDINLIK ------ Suskunuz diye sanmayın uysal koyunuz, kesmeye gelir, çekmeye gelmez boynumuz. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |