![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #113 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | o bobo bobo bobo bobo bobo bobo cunku savasan futbolcu cimleri teriyle suluyo bana boyle adam lazım ilhan gittikten sonra futbolcular ilerde pres yapmıyodu nihayet forvette pres yapan futbolcu geldi umarım onu elimizden kacırmayız | ||
![]() |
![]() | #116 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
kardeslerim...takımımızın kaç sezondur kan kustugu bolgeleri kanatlardı.eziklerden geldigi için kızabiliriz ama nobre gibi kafasıyla sut atabilen bir futbolcuyu kanatlardan kimler besleyebilir.ben derimki sagda yattara olsa cimler aglar be.nobrede o eziklerde attıgının 2 katını rahat atar..adam orta degil resmen kafaya pas atıyor.sol tarafta iyi bir ibrahim akınla tadından yenmez bu takım...ne dusunursunuz.. | ||
![]() |
![]() | #118 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | valla sağa heralde yabancı bi oyuncu ya da mehmet topuz un alınma ihtimali yüksek bildiğim kadarıyla bence iyi de olur solda da İ.Akın bencilliği bırakırsa çok iş yapar bence iyi bir çizgi oyuncusu olabilir İ.Akın zaten teknik de oyuncu Allah bizi üzülmez in eline düşürmesin sadece bunu söyleyebilirm ya tamm adam sonuna kadar mücadele ediyor da yok işte sıfır orta yeteneği bekliyoruz transferler olsun hyırlısıyla... | ||
![]() |
![]() | #119 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben su kulupleri anlamadım kardesim..ya soylemez arkadas dunyada yattara ayarında çok futbolcu yok..inonuyu ne hale getirir biliyormusun.disiplinsizse bizde nouma sergen gibi adamlar bile idisipline edildi.trabzonun butun maclarınıo asagı yukarı ızledim.beni ne fatih ne gokdeniz ilgilendirdi.o adamı ızlemek için gittim maclara..disipline edilmis bir yattara real madritte bile elini kolunu sallaya sallaya oynar... | ||
![]() |
![]() | #120 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yattarayı kesinlikle beşiktaşta görmek istemem aşırı sorunlu bir oyuncu kesinlikle büyük takım oyuncusu değil ancak sağ kanata mehmet topuzu sol kanatada ibrahim akın monte edilebilir oralardaki yabancı hakkımızıda ön libero olarak mavuba yı alırsak süper olur ! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |