![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | o bobo bobo bobo bobo bobo bobo cunku savasan futbolcu cimleri teriyle suluyo bana boyle adam lazım ilhan gittikten sonra futbolcular ilerde pres yapmıyodu nihayet forvette pres yapan futbolcu geldi umarım onu elimizden kacırmayız | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | --------------------Petr Cech---------------------- R.Ferdinand-----Puyol---------A.Cole--------R.Carlos Robben--------Emerson--------Ronaldinho----Juninho ----------------Henry---------Sergen-------------- __________________ Sidney Govou BU KADAR YABANCI OLMAYACAĞINA GÖRE ABARTMAYALIM HEPSİ HİKAYE PASCALLLLLLLLL NOUMA YAKIŞIR TABİKİ DE ..:: We Will Never Forget You ::.. #21 | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Benim kadrom için 3 tane daha transfer gerekli; --------------------------------Runje------------------------------ ---(1.) H. Trabelsi--------G. Zan------------İ.Toraman------(2.) Yabancı--- --------------------------------Koray------------------------------ ---Kleberson---------------------------------------M. Sedef------- -----------------------------(3.) Delgado--------------------------- ---------------G. Güleç------------------------Bobo------------- | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ------------------runje------------------ hamit----i.toraman-------G.zan-------Baki ----------(Koray)----------------(i.Üzülmez) -----------------Mavuba------------------ -----------------(Fahri)------------------- ---------Kleberson---------Gouvu--------- -------------------Delgado---------------- -------------Nobre---------G.Güleç-------- ---------------------------(Burak)--------
__________________ Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!... | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
kardeslerim...takımımızın kaç sezondur kan kustugu bolgeleri kanatlardı.eziklerden geldigi için kızabiliriz ama nobre gibi kafasıyla sut atabilen bir futbolcuyu kanatlardan kimler besleyebilir.ben derimki sagda yattara olsa cimler aglar be.nobrede o eziklerde attıgının 2 katını rahat atar..adam orta degil resmen kafaya pas atıyor.sol tarafta iyi bir ibrahim akınla tadından yenmez bu takım...ne dusunursunuz.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |