![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beyler son aldığım istihbarat nuri şahin hayırlı olsun 11 numaralı formayı vermişler yönetim geçen senede anlaşmış nuriyle ama 18 yaşında küçük olduğu için almanyadan çıkarsa alman annesinin babasının alman vatandaşlığı düşübileceği tarzı bişeyden olmamıştı nuriye teklif edilmiş hemen kabul etmiş nuri bonservis işini de sadettin saran ın yakın dostu olan başkanımız sadettin saran ın yardımıyla halletmiş dortmund borçları ödemek için her teklifi değerlendirmekte olduğundan bu iş halolmuş duuyduma göre de 5 milyon euro ya yakın paramız gitmiş veya daha az 500 bin 1 milyon euro ama yinede değer adamı chelsea nin elinden kaptık dünyayı sarsacak demelerinden kasıtta buymuş | ||
![]() |
|
![]() | #82 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kardeşim nerden aldın o istihbaratı allahını seviosan sole ole bi transferin olcagına inanmıorm ama belli de olmaz tabi demioren delirmiş olabilir.saadettin azizle kavgalıda olsa en basta fenere getirmeye calısır gibime gelio | ||
![]() |
![]() | #84 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Nuri Şahin değildir. O resim sadece şekil olsun diye konulmuş.Bence bu isim Serhat Akın'dan başkası değildir. Bizim Başkanımız bunu hep yapıyor çünkü. Flaş transfer diye Serhat'ı yutturacak bize, hep beraber göreceğiz. Bu ismi geçen futbolculardan hangisi olsun diye sorarsanız ben Hamit Altıntop derim. Hem sağ kanatta hem de orta sahada uzun yıllar Beşiktaş'a faydası olur. | ||
![]() |
![]() | #87 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Arkadaslar Nuri değil bu sahsiyet Emre nin ta kendisi düsünün cünkü Emre dünyanın en yetenekli 100 oyuncusundan biri ..Anca o zaman dünya ayaga kalkar bizde otururuz ![]()
__________________ Dünya üzerinde yok böyle bir aşk..En büyük Aşk Beşiktaş… | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |