![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ARKADAŞLAR BENDE GEMLİKTE OTURUYORUM BURSAYA MAÇA GELMEK İSTİYORUM SİZ TOPLU MU GİTCEKSİNİZ BİYERDE BULUŞUP.BİDE BİLET OLAYI VAR TABİ.SAAT KAÇTA STADA GİTCEKSİNİZ.BU MAÇTA ARTIK GÖSTERELİM GERÇEK YÜZÜMÜZÜ.3 YILDIR ÖNEMSEMİYORUZ KENDİLERİNİ BİŞİ ZANNETTİLER.ONLARA BURSADA BURSASPORLUDAN ÇOK BEŞİKTAŞLI OLDUĞUNU GÖSTERELİM.
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | beyler kımsenın haberi yok herhalde maça girmemmız yasaklandı bizim tum bursalılarında kımlık kontrolu yapılacak bursalı olup olmadı bakımından yani girme sansımız yok boş yere plna yapmayın plnalarınız inönuye kaldı
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | BN BURSADANIM GIDICEM MAÇA ..... adam olsa FORMAMIM ICIKARICAM GOL OLDUKTAN SNRA AMA adam YOK GDP IZLICEZ IPNELERIN ARASINDA !
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |