![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #131 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() | bursayı ve texası cok abarttınız yaa. bizim sayemizde meshur oluoyrlar. bizim büyüklüğümüzü herkes biliyor. bunlara prim vermemek lazım bırakın şstedikleri kadar ugrassınlar bizimle. bizim sayemizde kendilerini bisey sanacaklar | ||
![]() |
|
![]() | #133 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | o otele nasıl gireceksin anlayamadım 200 koruma var başkan basın mensuplarını bile görürsem takımı istanbula götürürüm diyo o yüzden çok hayalperest olma!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #135 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
2- oranın sahıbı bızım hemserımız 1 tlf. yter... 3- inş. foto çekılıp buraya koyucam... saat 15:00 de holıday in otelınde olucam BUTUN BURSALI KARTALLAR ORAYAAA
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | |||
![]() |
![]() | #136 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bu maçı alacağızz inş.İçimden 1-2 veya 2-3 gibi skorlar geçiyor.Bol gollü bir maç olacağını tahmin ediyorum.Delgado,Bobo,Nobre,Tello,Serdar Özkan gibi ofansif gücü yüksek oyunculara bu maçta çok güveniyorum.Golerinide atacaklar inş...Maçtan sonrada porto maçını iyi bir şekilde düşünürler.İkisini yeride ayrı.Güveniyorum topçulara.Bakalım hayırlısı... | ||
![]() |
![]() | #137 | ||
Anti-pop ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | alıcaz allahın izniyle bu maçı gs fb de puan kaybedıo gulse olacak ınsallah | ||
![]() |
![]() | #138 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya bu maç pek fasla umrumda diil ben porto maçına kitlendim valla... onunla yatıp onunla kalkmıyom... :P Kesin almalıyıs son yılların belkide tarihimizin şimdiye kadarki e önemli maçı...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #140 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | İlk yarıda fena top oynamadık.Etkili ataklarımız oldu bursayada pozisyon vermedik.Korkak oynamadık kısacası...Ama ikinci yarıya öyle bir başladık ki sanki 0-0 bitsede evimize gitsek gibiydi.Şaşırdım orda açıkçası.Ama yinede büyük takım olduğumuzu gösterdik ve parlayan yıldızımız delgadoylan aldık maçı...Galibiyete rağmen kötü futbolumuzun sürdüğünü söyleyebilirim.Yinede porto maçına moralli gittiğimiz için mutluyum.Önemli bir deplesmandan 3 puanla dönen topçularda özgüvenlerini biraz olsun kazanmışlardır.Umarım bunu porto maçına yansıtırlar...Bursayı devirdik sırada porto var.Hadi kartallar... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |