![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #32 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() |
![]() | #33 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
abı tek gıtmıcez ztn sen raht ol baya kısı toplancazzz snde bıze katl dıyorum... ezık olmucaz orda dişe diş kana kan !!! yurek var abı bız besıktaslılarda yıkıcaz orayı... harbıden dıorum sn bana ozel msj. atarsan sevnırım msn adresını atrsan... ordan haberleserız...
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | |||
![]() |
![]() | #35 | ||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben gelemem biz kütahyada ki bursalıları susturcaz zat, bizden kimse alamaz burayı adamlar yeniyo tura cıkamıyo kutahyalılar çArsı dedinmi herkes tanır ...bizi ondan burayı kaptırmayam eziqlere
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #36 | |||
![]()
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | |||
![]() |
![]() | #37 | ||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kardes onların arasına 50-60 kişi giremessiniz anlamıyon kendine zarar verirsin
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #38 | |||
50 60 kısı gırmıcez ztn ... sız bızı tv den ızleyın... isyan cıkarıcazzz.... alayına isyan...
![]() |
![]() | #39 | ||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tmm kardesim dikkatli oll ...
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |