![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ewet kardesım inş. gıdıcez cok buyuk planlarımız var İST. çarşıyı bklıyoruz ... bu maça gelmıceklerde hangı maca gelıckler ... bu maça gelmezlerse yanı cok buyuk kırgınlıgmız olur... ALAYINA GIDICEZ çarşı burada dıyecegz ALLAH ' ın ıznyle ...
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | ||
![]() |
|
![]() | #72 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | yolunuz açık olsun keşke bnde gelebilseydim
__________________ “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine” | ||
![]() |
![]() | #75 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
MHRB ARKADAŞLAR BEN BURSADA YAŞAYAN FANATİK BİR BEŞİKTAŞLIYIM. BURDAKİ BEŞİKTAŞLI OLMAYAN İNSANLARRIN HEPSİ BEŞİKTAŞA DÜŞMAN GÖZÜYLE BAKIYOR BEŞİKTAŞIN HANGİ DALLDA HANGİ MAÇI OLURSA OLSUN O YERİ FULLL DOLDURUUR VE BEŞİKTAŞA KÜFÜR EDİYOLAR.BEN SADEC ŞUNU SÖLÜYEBİLİRİM BURDA Kİ MA Ç ÇOK ZOR GEÇECEGİNİ SÖYLÜYEBİLİRİM. ŞİMDİDEN BAŞLADILAR HAZIRLIKLARA. AMA ALAYINA İSYAN KRALINA GİDER OLDUGUNU ÇARŞININ teksas DA KARŞI OLDUGUNU BİLMELERİ VE TÜRKİYEDEKİ EN İYİ TARAFTARININ BEŞİKTAŞ TARAFTARI OLDUGUNU ONLARINDA BİLDİGİNİ VE SÖYLEDİGİNE ŞAHİTİM BU BİZE GURUR VERİCİ ÇARŞI ALAYINA KARŞI ÖZEKLİLE teksaslıyım diyenler
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #76 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | |||
![]() |
![]() | #77 | ||
BursaÇaRşI ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bende Bursa'dan gelicem maça bursaspor taraftarına ÇaRŞı neymiş göstermemiz lazım "Herkes Haddini Bilecek" pankartı tekrar açılırsa çok anlamlı olur bence. Buarada Bjk taraftarı olarak lütfen BURSA değil bursaspor aleyhinde tezaruhat yapalım.Bursadada çok Beşiktaşlı var çünkü, Saygılar
__________________ TEK CUMHURİYET TÜRKİYE CUMHURİYETİ TEK TAKIM BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #78 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende bursada yaşayan bi beşiktaş taraftarı olarak ne olursa olsun o maça gidicem deli olsun bursalılar kimin umrunda yaa
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() |
![]() | #79 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | siyah beyaz şampiyon beşiktaş ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #80 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aşkolsun kardeşim biz kız olabiliriz ama en az sizin kadar cesur sizin kadar cesaretliyiz benim oğlum olmasaydı bak ben bu lafın üstüne kesin seni bulur yanında olurdum nasıl beşiktaşlı ablaların var görürdün ama oğlum çok küçük inş başka maçta görüşürüz ama sonsuza kadar yanınızdayız kalbimiz sevgimiz sizinle
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |