|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
01-06-2006, 11:12 | #23 | ||
Kıdemli Kartal Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 | valla bu saatten sonra futbolcu milletine güvenmemizi beklemeyin. FUTBOLCULAR da biraz şerefleri onurları varsa tutamayacağı sözleri vermesinler.Tükürdüğünü yalamayacaksın .. (SÖZÜM GÖKHAN İÇİN DEĞİL) genel....
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
01-06-2006, 12:12 | #25 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 | Aslında bu sen bi ölçü olurmu bilmem sivrilmenin kolay olduğu bi dönem... Kaldığı sürece faydalı olur inşallah....ki zaten gelişebilen kaliteli bir topcu efendi... böyle devam eder umarım... abilerine benzemesin...
__________________ FOREVER & BEŞİKTAŞ | ||
01-06-2006, 14:46 | #28 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | çocukalr ben doğma büyüme inegöllüyüm inegölden ne kadar futbolcu çıktığını artık anlatmamam gerek yok mutlubjk, osmanbjk ,ismail güldüren fb, hüseyin yoğurtçu gençlerbirliği, adını şuan aklıma getiremediğim bir çok oyuncu ve son olarak gökhan güleç ! gökhanı ben çocukluğundan beri tanırım karşı karşıya okulda topda oynadık bende gazipaşa ilkokulu mezunuyum aynı sınıf öğretmeni hüseyin hocanın çocuklarıyıs mesajalrı okudumda gökhanın bjkli olmadığını söleyen arkadaşlar var lütfen o ithamları geri alın sapına akdar beşiktaşlıdır gökhan ilkokuldan beri pazardan aldığı siyah beyaz çubuklu formayla maç yapardı ona başka takım yakıştırmaları yapmayın lütfen çiçek gibi bi çocukdur ve inanın bjk eğer şans verirsi sürekli 11de çok çok büyük bi futbolcu daha yetişicek birde bizim marşmızı söyleyim İNEGÖLLÜYÜZ YOKTUT İNKARIMIZ BASTONLA KIZ .....ER İHTİYARIMIZ :d | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |