![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | kartal haber balon haber, inanıp ta gaza gelmeyin..
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | ||
![]() |
|
![]() | #34 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Beşiktaş'ın genç futbolcusu İbrahim Akın, önümüzdeki salı günü Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Milli futbolcunun menajeri Mehmet Öztürk, son günlerde Trabzonspor'a gideceği yönünde adı spekülasyonlara neden olan İbrahim'in, Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunu söyledi. Trabzonspor ile hiçbir görüşme yapmadıklarını kaydeden Öztürk, ''İbrahim, Beşiktaş'ta kalmak istiyor. Zaten Beşiktaş'la prensip anlaşmasına vardık. Önümüzdeki salı günü de sözleşmesi 3 yıl uzatılacak'' dedi. kaynak maraton.com.tr
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ibo kardeşim allah aşkına söyle bize forma bulduğun maçlarda ne yaptın,yerlerden kalkamadın yahu,,yanından adam geçse yelinden yere düşüyorsun güçlenmen lazım,,yoksa tabi forma giyemezsin bu takımda 34 lük sergen bile senden daha güçlü ayıp ediyosun...çok çalışıp formanı kap,sen çalıştıktan sonra tigana zaten verir sana formayı seni seviyoruz ama illaki gidecem diyorsanda yolun açık olsun HİÇ KİMSE BEŞİKTAŞIMDAN ÜSTÜN DEĞİLDİR ve unutmaki (sergen ve ahmet dursun,pascal hariç) bu takıma dönüşün olamaz bbunuda unutma ona göre hareket et,ilhan gibi ağlarsın sonra film yıldızı olurrsun....
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | İbrahim Akın’dan Açıklama 01.06.2006 17:55 Futbolcumuz İbrahim Akın, bugün "kartalhaber.com" adlı internet sitesinde yayınlanan ve kendisine atfedilen "İbrahim Akın'dan Şok Açıklama" başlıklı haberi yalanladı. İbrahim Akın, haberde iddia edildiği şekilde Beşiktaşımız'dan ayrılmak gibi bir düşüncesinin kesinlikle olmadığının altını çizerken, "Adı geçen internet sitesinde yayınlanan ve benim ağzımdan çıktığı belirtilen ifadeler tamamen hayal ürünüdür. Ben kulübümde çok mutluyum ve Beşiktaş ile olan sözleşmemi uzatmak istiyorum" dedi. kaynak:[url]www.bjk.com.tr kartalhaber ne diye yalan atıyosun yahu,ayıptır günahtır ![]()
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya beşiktaşın taraftar grubuna hitap eden bir sitenin böyle yalan haberler yayınlamasına çok kızdım valla nerden haber yapıyorlar bunlar, delgado gelmeyecek diye yazdılar şimdi nasıl inanayım ben o habere | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |