![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | |||
| RoCKeR eaGLe ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
HEMSO HERHALDE ADAM FUTBOLU BIRAKANA KADAR DA BIZ ONU ISTICEZ ![]()
__________________ aNTiCiNCoN ! | |||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Ben Giderim Adım Kalır Dostlar Beni Hatırlasın.. | |||
| |
| | #5 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ze roberto cok mantikli olur gelirse
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() |
Tigana son yerli transferini Vestel Manisaspor'un 23 yaşındaki gurbetçi oyuncusu Hakan Balta'dan yana kullanıyor.Sol bek ,stoper ve sol kanat mevkiinde oynayabilen Hakan Balta 3 sezondur Vestel Manisaspor'da oynuyor.Almanya doğumlu olan Hakan Balta,futbol kariyerine Hertha Berlin kulübünde başlamış,Mustafa Denizli'nin isteğiyle Manisa'ya getirilmişti.Tigana'nın Hakan Balta'yı istemesiyle harekete geçen yönetimin bu transferi kısa sürede bitirmesi bekleniyor.Bu transferdeki en büyük engel ise V.Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal.Yanal , Hakan'ın gitmesine sıcak bakmıyor.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Hakan Balta gelirse çok iyi olur bence özellikle geçen seneki performansı müthişti.Tigana yerli transferinde çok iyi işler yapıyor.Yabancı olmasına rağmen iyi oyuncudan anlıyor gerçekten hemen,hakkını vermek gerek...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |