![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #181 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
|
![]() | #182 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tanimiyorum ben , ama on libero ise fahri ona formayi birakmaz bence
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #183 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ze roberto cok mantikli olur gelirse
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #184 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ | |||
![]() |
![]() | #185 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ya arkadaşlar hepiniz yazıyorsunuz Denilson gelsin,Recoba gelsin,Robert gelsin o gelsin bu gelsin bu adamlar geçmişi ile yaşayan adamlar.Ya biz Sergen'i bu yüzden göndermedik mi?Şimdi yarın 33 yaşındaki Denilson'u alıp koysalar biz Sergen'e ihanet etmiş olmayacak mıyız?Ayrıca Serhat Akın transferide imkansız.Çünkü Serhat sakat ve daha 6 ay oynayamıyor.Lütfen olacak isimleri söyleyelim.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #186 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | evet adam resmen serefsiz ribery gibi olcakmis olm Ribery kim adam milli takimda oynuyor diye simdi dünya starimi oldu. allah allah adami zaten begenmiyorum riberyiyi ![]()
__________________ ![]() вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк..! | ||
![]() |
![]() | #187 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ben anlamadım bu işi.Le Mans maçından önce herkes Robert gönderildi dedi, sonra maç sonrası röportajında Tigana yok öyle birşey dedi.Robert ile sadece antreman için anlaştık maç için anlaşmamıştık o yüzden maç kadrosunda yoktu dedi.Ertesi gün Robert kandırıldım diyor.Ama inşallah Robert gitmiştir.Beşiktaş'ın böyle bir riske tahammülü olamazdı.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #188 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Hakan Balta ön libero değil arkadaşlar.Sol bek ve stoper oynayabiliyor.Aynı zamanda orta saha'nın solunda oynuyor.Bence şu an A Milli Takım için sol kanattaki en büyük alternatiflerden biri.
![]() |
![]() | #189 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Gilberto'yu da İ.Üzülmez ile kıyasladınız ya helal olsun valla.Adamın Japonya maçındaki oyununu hatırlayın bari.1 gol de atmıştı.Ofansif özelliği yok diyorsunuz ama geçen sene Bundesliga da 7 golü var...
![]() |
![]() | #190 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [/SIGPIC][/SIGPIC] | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |