![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ![]() ![]() ![]() Rota BrocchiRobert'i gönderen Kartal, gözünü İtalya'ya çevirdi Mor Menekşe'nin başarılı ismi için yönetim düğmeye bastı. *** Rota Brocchi Fiorentina'da mutsuz Beşiktaş'ta Robert'in gönderilmesinin ardından rota İtalya'ya çevrildi. Sol kanada oyuncu arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılar, Çizme'de küme düşmesi beklenen Fiorentina, Milan, Juventus ve Lazio'nun solak yıldızlarıyla tek tek ilgilenmeye başladı. Beşiktaşlı yöneticilerin ilk olarak Fiorentina'da oynayan 30 yaşındaki Yaşlı ve pahalılar! İkinci Başkan Murat Aksu ve Sportif Direktör Erdil Arpacı'nın, Brocchi'nin menajeriyle temasa geçtikleri ve olumlu yanıt aldıkları ifade edildi. İtalyan futbolcunun, Mor Menekşelerle 2007 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu arada 35 yaşındaki Serginho'nun "yaşlı", Gilberto Da Silva'nın'nın da bonservisinin yüksek olması nedeniyle listeden çıkartıldığı öğrenildi. kaynak : fotomaç | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Denilson hala boşta ve yetkisi benim bağlı bulunduğum şirkettedir,daha önce başka bir arkadaşım yetkisini elinde bulunduruyordu hem GS hemde BJK'ye önerdi ancak iki klüpte istemedi.Şuan Katar veya Dubai tam bilmiyorum ama Denilson'a bu ülke liglerinden 1 teklif var ve 5 milyone euro ödemeye hazırlar.Ancak Denilson'un şuan paraya ihtiyacı yok ve kararsız,oraya giderse biter,tekrar kendini kanıtlamak istiyor ve Türkiye'ye gelmeye hazır,BJK istesin 2 gün içinde bu iş olur ama istemiyor... | ||
| |
| | #6 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
| |
| | #8 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |