![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #211 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
![]() |
|
![]() | #212 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
![]() |
![]() | #215 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı: ![]() ![]() Konu Barisozgur tarafından (11-07-2006 Saat 11:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #217 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Beşiktaş'ta Sorin için sponsor aranıyor. "Sorin'in Türkiye satış hakları bizde. Beşiktaş isterse ona siyah-beyazlı formayı giydiririz" diyen Divan Kurulu Üyesi Ali Rıza Dizdar, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Başkanı Demirören ile biraraya geldi. Başkan'ın "Maliyeti nedir?" sorusuna Dizdar, "Kulübü Villarreal 6 milyon euro, futbolcu da yıllık 2.5 milyon euro istiyor" deyince Demirören'in, "Bu kadar para çok. Sponsor bulamazsak, Sorin'i alamayız" yanıtını verdiği öğrenildi.
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #218 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya denilson gelmeli. adamın öldüğü falan yoq. sadece göz önünde değil. fransa liginde de iyi oynadı. youtube.com dan videolarına bakın isterseniz. adam hala sihirbiz gibi. bence gelsin süper olur. gençlerin ayaklarının titrediği anda takımı ayağa kaldırabilecek bi isim.... Konu Samet_87 tarafından (11-07-2006 Saat 13:33 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #219 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ya 2 senedir top oynamayan adamın ne işi var Beşiktaş'ta?Artık isimiyle transfer yapmayı bırakalım.İşte Ailton,Juanfran...Zaten Denilson'un alınacağını sanmıyorum.Bordeaux'da o kadar müthiş oynasaydı Brezilya Milli Takımı'na alınırdı.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ Konu onurozgen tarafından (11-07-2006 Saat 13:39 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #220 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben acikcasi birazda bizleri costurabilecek birini istiyorum. yani tamam takim oyunu onemli ama 11 kisilik kadronun 11 inide boyle adamlarla dolduralim demiyorum ki. 1 tanede ust sinif futbolcu olsun calim atsin bacak arasi atsin oleee cekelim yaa. stada gelip boru gibi mac izlemekten biktim. sergen bile ayagina top alinca heyecanlaniyorum dusunun yani birde denilson topu ayagina alinca 30 bin seyirci ayaga kalkar yaa. umit ozati denilsonun madara ettigini dusunun. zevke bakin beee. ben istiyorum acikcasi. sadece mac boyunca yapacagi 1-2 hareket bile olsa istiyorum. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |