![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar yapmayin lutfen denilson diyoruz...bence kalitesi tartisilmaz bir yildiz...eminim cok faydali olacaktir...bu sene bordouex un ikinci olmasinda cok payi var bu adamin...ben sahsen guveniyorum bu adama...ucurur bizim sol kanadi... | ||
![]() |
|
![]() | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Rüzgar gibi geldi ve gitdi Denilson,Balooon Haber!!! Siradaki,muahahah!!! ![]()
__________________ The Champion was born in 1903 | ||
![]() |
![]() | #57 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #58 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | eğer alırlarsa dünya çapında bir yıldıza sahip olmuş oluruz daha 29 yaşında 4-5 sene oynarrr şimdi tam verimli çağııı...denilson lazımm bizeee münch den sonra sol kanattan adam gibi orta kesen biri yoktu bunu denilson giderirrrr ve seyirciyi biraz olsun keyiflendirir...başkan söz sende hadi başkanımmmm güvenimiz tam sana... | ||
![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | walla bende şimdi girdim skytur ün sitesine ama denilson la ilgili en ufak bi haber göremedim ![]()
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
![]() | #60 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beyler ortaya atılan isimlerden bitek delgado gelcek yönetim 2 dünya yıldızıyla anlaşmak üzere bunlar menejerlerin önermesi her önerilende gelio zaten basına göre 2 yıldız bitmek üzere biri govou hatta dieri de sol forvete büyük isim bobo işi bu yüzden uzuo | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |