![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Daha önce yerli transfere nokta koyduklarını açıklayan Siyah-Beyazlılar, Milli Takım’ın hazırlık maçlarında izledikleri bir futbolcu nedeniyle bu kararından vazgeçti. İkinci Lig A Kategorisi takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da oynadığı futbolla Fatih Terim’in dikkatini çeken Murat Ocak, Jean Tigana ile Kara Kartallar’ın da son gözdesi. Ancak bu futbolcu konusunda Beşiktaş’ın karşısında bir rakip daha var: Trabzonspor... Yakın dostu Nuri Albayrak’ın da Murat ile ilgilendiğini öğrenen Yıldırım Demirören, aralarındaki centilmenlik anlaşması gereği beklemede. Karadeniz ekibi bu transferden vazgeçerse Beşiktaş devreye girecek. Ancak Belediye’nin de Murat’ı bırakmaya niyetli olmadığı belirtildi kaynak:fanatik
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
![]() | #13 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ BEŞİKTAŞK | |||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Vallahi babam geçen sezon bu adamı bana söylemişti 2. ligteyken bir kaç maçını izlemiş inşallah beşiktaş alır demişti bakalım belkide alır ben sadece milli maçlarda ve bazen ligtv'de lig A maçlarının özetini izlerken görmüştüm hayırlısıysa olur Beşiktaşımıza fayda sağlayacaksa olur inşallah.
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Yuksek duzeyde iki macini izleyip yorum yapmak ne kadar dogru bilmiyorum. Bence Ibo Uzulmez o bolgeyi goturur, yedek olarak zaten Mehmet, Emre ve Aydin var, yeterlidir, kadro siskinligi yaratmak gereksiz.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |