![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #122 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben iyi bir kanat oyunucusu göremiyom maalesef türkiyede ne İbrahim akın nede mevcut olan türkiyedeki topçulardan bence Bizde oynayabilcek çapta bir adam göremiyorum. benim kafamdaki kanat oyuncusu sağ kanat lopez re karte. sol kanat içinde rotten isterim....
__________________ DA DA DA | ||
![]() |
![]() | #125 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Serdar Kurtuluş Beşiktaş'ta Son dakika... Beşiktaş, Bursasporlu Serdar'ı renklerine kattı. ![]() teknik direktör Tigana'nın kardoda görmek istediği Serdar karşılışığında Beşiktaş, Bursaspor'a Sinan Kaloğlu, Eser Yağmur'un yanısıra 1 milyon dolar ödeyecek. Serdar'ın, Beşiktaş'tan başka bir takıma transferi gerçekleştiğinde ise Beşiktaş, Bursaspor'a bonservis bedelinin yüzde 25'ini verecek. Gelişmeler kartalhaber.com'da.
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | ||
![]() |
![]() | #126 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Solda İ.akin SaĞa İyİ Bİr Yabanci Gelmezse Serdar Yada A.gÜneŞ...
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #127 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla Nobre gibi bir adama doğru düzgün orta yapabilecek kabileyetli futbolculara ihtiyaç var. Kanatlara futbolcu alınmayacaksa bile kanatta oynayacak eski oyunculara kamp boyunca orta yapmayı öğretmeleri lazım Nobre ancak ozaman faydalı olur bize
__________________ Ölümle Yaşamı Ayıran Çizgi, Siyahla Beyazı Ayıramaz ki.. | ||
![]() |
![]() | #129 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya bu aldığımz serdar bek değil mi ya sağ tarafın kaderi heralde hep beklerle kanat yapmaya çalışıyoz orada böle bi şe düşünülüyosa riskli valla şöle adam gibi bi yabancı almak varken ne diye yeni yeni icatlara giriyilar ki Tigana yı kullanarak govou yu alsınlar işte | ||
![]() |
![]() | #130 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bnce bu yıl kleberson sag kanat agırlıklı oynucakk bikac röportajında orda rahatım demişti.sol kanada yabancı alınması lazım türkiyeden sol kanat cıkmıoo gilberto,denilsondan biri alınmalı munchten beri kanattan doru duzgun orta gelip kafayla gol atamıorz yaaaa | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |