![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | valla sağa heralde yabancı bi oyuncu ya da mehmet topuz un alınma ihtimali yüksek bildiğim kadarıyla bence iyi de olur solda da İ.Akın bencilliği bırakırsa çok iş yapar bence iyi bir çizgi oyuncusu olabilir İ.Akın zaten teknik de oyuncu Allah bizi üzülmez in eline düşürmesin sadece bunu söyleyebilirm ya tamm adam sonuna kadar mücadele ediyor da yok işte sıfır orta yeteneği bekliyoruz transferler olsun hyırlısıyla... | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben su kulupleri anlamadım kardesim..ya soylemez arkadas dunyada yattara ayarında çok futbolcu yok..inonuyu ne hale getirir biliyormusun.disiplinsizse bizde nouma sergen gibi adamlar bile idisipline edildi.trabzonun butun maclarınıo asagı yukarı ızledim.beni ne fatih ne gokdeniz ilgilendirdi.o adamı ızlemek için gittim maclara..disipline edilmis bir yattara real madritte bile elini kolunu sallaya sallaya oynar... | ||
| |
| | #3 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yattarayı kesinlikle beşiktaşta görmek istemem aşırı sorunlu bir oyuncu kesinlikle büyük takım oyuncusu değil ancak sağ kanata mehmet topuzu sol kanatada ibrahim akın monte edilebilir oralardaki yabancı hakkımızıda ön libero olarak mavuba yı alırsak süper olur ! | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben iyi bir kanat oyunucusu göremiyom maalesef türkiyede ne İbrahim akın nede mevcut olan türkiyedeki topçulardan bence Bizde oynayabilcek çapta bir adam göremiyorum. benim kafamdaki kanat oyuncusu sağ kanat lopez re karte. sol kanat içinde rotten isterim....
__________________ DA DA DA | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Serdar Kurtuluş Beşiktaş'ta Son dakika... Beşiktaş, Bursasporlu Serdar'ı renklerine kattı. teknik direktör Tigana'nın kardoda görmek istediği Serdar karşılışığında Beşiktaş, Bursaspor'a Sinan Kaloğlu, Eser Yağmur'un yanısıra 1 milyon dolar ödeyecek. Serdar'ın, Beşiktaş'tan başka bir takıma transferi gerçekleştiğinde ise Beşiktaş, Bursaspor'a bonservis bedelinin yüzde 25'ini verecek. Gelişmeler kartalhaber.com'da.
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi . | ||
| |
| | #9 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Solda İ.akin SaĞa İyİ Bİr Yabanci Gelmezse Serdar Yada A.gÜneŞ...
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla Nobre gibi bir adama doğru düzgün orta yapabilecek kabileyetli futbolculara ihtiyaç var. Kanatlara futbolcu alınmayacaksa bile kanatta oynayacak eski oyunculara kamp boyunca orta yapmayı öğretmeleri lazım Nobre ancak ozaman faydalı olur bize
__________________ Ölümle Yaşamı Ayıran Çizgi, Siyahla Beyazı Ayıramaz ki.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |