![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | para krizi nin oldugunu bende cok inanmıyorum ancaak,bu yönetimin cokda işbitirici olduguna inanmıyorum,sırf fenere kızıp işimize yaramayacak adamlara yönelip öfkeyle kalkan zararla oturur gibi en bilinen bir tecrübeden yoksun hareket edebilirler.. | ||
| |
| | #14 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | delgadoyu alamayan adam nasıl Cisse ,wıltord gibiyıldızları getırecek sasıyorum.sen dalgadoya 3 mılyon veremıyosan hiç bosuna gitme isviçrelere yazık ucak para bıletlerine yazık oraya gidip tatıl yapıyosunuz .kulümün serdar bilgili doneminde 15 mılyon dolar borcu vardı.sözümüz sana baskan sizde ısterse 100 mılyon dolar para olsun siz gene bu takıma eski fb.gs. getirirsin bu işi bılmıyosunuz bare tıganaya engel olmayın.kalkıp wigandan robertsi alıyosunuz tıganadan habersiz iş yapıyorsunuz.cordoba yaslı dıyosunuz gonderelim 32 yasında diyosunuz yerıne 33 yasındaki renje getiriyosunuz yazıklar olsun istifa baskan | ||
| |
| | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya varya yeri geldimi hepimiz destek olalım diyoruz camiada birlik olması için sürekli destek verelim diyoruz ama en ufak bi kıvılcımda bile bazen hiç bişey bilmeden eleştiriyoruz kardeşim beşiktaşın borcunun olduğu bilinmeyen bişey deyilki zaten hepimiz biliyoz kulübün borçlu olduğunu yani bi internet sitesin de böle bi haber var diye hepimiz çıkmışız yok şöle yok böle ya biraz sabır daha sezon başlamadı yahu daha trasnferler bile tam olarak bitmedi neyin eleştirisi bu anamadım.
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
| |
| | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar Kartal Haber Com Haberlerinin Yarisindan Fazlasi Yalan Cikiyor Beklemekte Fayda Var.serdara 1 Milyon Dolar Veren Yönetim Nasil Oluyorda Nakit Sikintisina Düşer.demirören Nakitte Sikinti Oldumu Aninda Halleder. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |