![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ FOREVER & BEŞİKTAŞ | |||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | i.altınsayın sölediklerine katılmamak mümkün değil. bu yönetimin en iflah olmaz hastalığı başarısız transfer politikası. doğru yaptığı transferlerde var ama bu seferde o topçuları elde tutmayı başaramıyorlar. bizim yönetimimiz bu anlayışla yola devam ederse 2007 de olacak olan kongrede görevi başkasına devretmeye hazır olsun. beşiktaşımıza başkan olacak adam çok yeterki 2007 gelsin. şu anda aklı başında birinin çıkıp "başkanlığa adaylığımı koyuyorum" demesini beklemiyorum. bazı kesimler tarafından bir kaç isim gündeme getirilmeye çalışıyor ama başkanlık için adı geçenler en doğrusunu yaparak bu gibi girişimlerden uzak duruyorlar. mevcut yönetim için beklemekten başka şansımız yok.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | |||
![]() |
![]() | #6 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ FOREVER & BEŞİKTAŞ | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |