![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
kardes getirmeye gücleri var orkasinda koskocaman vestel firmasi var ya isterlerse yaparlar galiba giyelim bide abartalim ![]() | |||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Milan Baros bence gelmez.Fakat bayağı iyi oyuncular alır bu senen vestellll... Ben şahsen Ersun Yanalın Futbol mantığını çok akılcı bulmasamda iyi futbolcular alıyor bu adam... Muhakkak daha iyi olacaktır....... Baros biraz hava ciav gibi geliyor bana
__________________ DA DA DA | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ![]() ![]() türkiyeye böyle yıldızlar keşke gelse ama zor..
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
3 Hece 8 Harf ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla gece senede denılson un kulubu betısle anlastılar denılson turkıyeye gelmek ıstemedı daha az paraya bordo ya gıttı vestel alabılıro gucu var ama oyuncu gelırmı orası muamma | ||
![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |