![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yenmekten baska sansımız yok cok ıstıyoruz...bence fazla umutlanmayalım...marsılya macından sonra benım sevıncım dıllere destanmıs mıllet sevıncıme ımrenmıs...umarım aynı sekılde sevındır bızı kartalım.. | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | sadece galibiyetin işimize yaraması bi bakıma ii oldu...açık futbol oynayacağımız için umutluyum ben...
__________________ “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine” | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
Sadece BeşikAŞK ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | İnşallah yeneriz ..Ya biz neden işimizi garantiye alıp yola devam edemiyoruz.Sürekli son anlara bırakıyoruz..Gerçi bunada şükretmek lazım..Ama beşiktaş genelde böyle maçlara çok hırslı ve istekli çıkıyo umarım şansda bizim yanımızda olur ve turu atlayan biz olur....
__________________ BEŞİKTAŞ (RUHUNUZ YETER) ![]() | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | umarım son maçlardaki performansın daha iyisini gösterir portaya bjk ın kim olduğunu gösteririz.bu maça gelmeyi çok istiyorum da sanırım olmayacak, benim yerime de bağırın arkadaşlar son ses bjk alayına
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maçı alıcaz rahat olun ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | alıcaz bu macı
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |