![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
BEyler bayanlar Bilmiorum ama Beşiktaş Bu maÇı YenerSE Arkadaşları Ve bazıları İyi bozulcak..ve eminim ki YENCEKK başka bi türlü olmasına dayanamam ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
|
![]() | #72 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
İLK ÖNCE ŞUNU SÖLEMİLİYİMKİ ŞU AN TEK DÜŞÜNCEM İNANINKİ BEŞİKTAŞIN DAHA İYİ YERLERE VE ÖNEMLİ BİR KONUMDA YER ALMASINI CANI GÖNÜLDEN İSTİYORUM TIPKI SİZLERİN İSTEDİĞİ GİBİ BENİM DÜRÜSTLÜĞÜMDEN VE BEŞİKTAŞA OLAN SEVGİMDEN HİÇBİRİNİZİN ŞÜPHESİ OLMASIN SİYAHLA YAŞARIM BEYAZLA YATARIM.BÜYÜK CEFAKAR BEŞİKTAŞ TARAFTARI BENİM EN BÜYÜK HAYALİM BEŞİKTAŞIMIZI DÜNYA KUÜBÜ OLDUĞUNU GÖRMEK BUNUN İÇİN ELİMDEN NE GELİYOSA YAPACAĞIM.ELBETTE İNANIYORUMKİ BENİM GİBİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR ÇIKACAK ONLALA BERABER BEŞİKTAŞIMIZIN DÜNYANIN EN ZENGİN VE EN BAŞARILI KULÜBÜ YAPACAĞIMIZDAN ADIM GİBİ EMİNİM DAHA YAŞIM 18 SONUNA BU HAYALİMİN PEŞİNDEN KOŞACAĞIM BEŞİKTAŞ FONUN OLUŞTURUP.20 MİLYON BEŞİKTAŞ TARAFTARINI BİR TOPLULUK HALİNE GETİREBİLİRİZ.SADECE BİRBİRİMİZE OLAN GÜVENİ KAYBETMEYELİM.DÜŞÜNÜN HER BİRİMİZ 1 YTL KOYSAK AYDA 20 TRİLYON YAPAR.HADİ DİYELİM 5 MİLYON BEŞİKTAŞ TARAFTARI HER AY 1 YTL VERSE AYDA 5 TRİLYON YAPAR BUDA YILDA 60 TRİLYON ELDE EDERİZ SADECE KENDİMİZ BİLE YETERİZ GELİN BİR İLKİ YAŞATALIM İLKLERİN TAKIMI OLDUĞUMUZU GÖSTERELİM.HADİYİN ARKADAŞLAR BAŞARABİLİRİZ İNANIN DENEMEKLE ZARAR GÖRMEYİZ SADECE KAZANÇ SAĞLARIZ.AYRICA BU FONDAN BİZLERDE YARARLANCAZ İHTİYACI OLANLAR KAZANÇ ELDE EDECEK ÇÜNKÜ GERÇEKLEŞİRSE ORDAKİ PARA BEŞİKTAŞIMIZIN VE 20 MİLYON BEŞİKTAŞ TARAFTARININDIR BEKLİYORUM SİZLERİ ARKADAŞLAR MESAJ ATABİLİRSİNİZ BENİM GİBİ DÜŞÜNENLER VARSA | ||
![]() |
![]() | #73 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | muhtemel 11 için söleyebilceğim 2 şey var: kalecilere güvenmiorum..ikincisi burak yerine higuen olsun isterim.. ama kesinlikle inanıyorum ve hissediyorum ki o 3 puan bizimdir..hatta 1.olarak çıkıcaz..o bizi kastedip şampiyonlar ligine herkesi almasınlar diyen ingilizleri,buna katılan anti beşiktaşlıları dumura uğratıcaz.. ilk golü serdar atacak,ikincisini tello.. bi tane yeriz; 2 1 biter..çok fena hissediorum ![]() saygılar,sevgiler.. | ||
![]() |
![]() | #79 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ilk olarak $öyle ba$layayım eğer bu takım bu grupta 6 puan alabildiyse bu puanlar oyuncuların teknik kadronun değil tamamen seyircinin eseridir.bu takım son yıllardaki en kötü futbolunu;takıma herhangi bir futbol anlayı$ı,kondisyonu,top kabiliyeti veremeyen ertuğrulun kabahatidir.be$ikta$ genel olarak bu durumlara dü$ücek bir takım değil ve bu takımı bu duruma dü$ürenler gayette açıktır.gelgelelim oyunculara hakan arıkan,baki mercimek,ibrahim üzülmez,koray,ibrahim akın,ali tandoğan ilk akıla gelenler olmak üzere sizce takımımıza yakı$ıyor mu?gerçekleri görelim arkada$lar her ne kadar fenerbahçe bizim ezeli "rakip"imizde olsa $uanda hiçbir türk takımı fener kapasitesinde değil.adamlar son 7-8 yılda dipten tepeye geldiler.demek istediğim $uki bir ba$kan ile doğru yatırımlar,doğru transferler o kadar deği$tirebiliyorki kaderi gerçekten.be$ikta$ında artık ba$arısını istiyorum ama bu saydığım oyuncularla,bu ba$kanla ve ertuğrulla olmaz. | ||
![]() |
![]() | #80 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | petek dinçöze bravo.çıkardı ali tandoğan dan çocuk sahibi olduğunu iddia eden kadını ali tandoğandan 2 hata 2 gol diyecek birsey yok yazık oldu. medyayada helal olsun tam gününü buldu bu yayının. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |