![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Başarı inanmakla olur. İnanmadan başarı elde etmek hayal olur. Ben sadece gerçekten beşiktaş formasının ağırlığını kaldırabilecek ve yüreğini ortaya koyacak futbolcular istiyorum. Bu şekilde başarı gelmese bile bana yaşattığı ruh yeter
__________________ Ölümle Yaşamı Ayıran Çizgi, Siyahla Beyazı Ayıramaz ki.. | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | başarılı olmak için uyumlu ve iyi kadro şart bence şu kadro mükemmel olur zaten yapabileceğimiz son aşama. -------------------------------Runje------------------------------- Koray---------------G.Zan-------------İ.Toraman------------M.Fathi ------------Govou------------Kleberson----------Gilberto----------- -------------------------------Yıldıray------------------------------ ------------------Nobre-----------------Drogba--------------------
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Önce BEŞİKTAŞ'ta görev yapan(masör,odacı,futbolcu,basketbolcu....)herkers e BEŞİKTAŞLILIK anlatılacak,öğretilecek.Klübün içindekiler BEŞİKTAŞLILIĞIN ne demek olduğunu öğrenirse başarı zaten bizimdir.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
![]() |
![]() | #17 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
abi iyi güzel de yabanci sayisina baksana sen tane yabanci var fathi türk asilli ama türk diil | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |