![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Ahmed Hassan'da İlk Geldiğinde Hedefim Ada Demişti Daha Beşiktaş'ta Bi Maç Oynamadan Nasıl Söyleyebiliyorlar Bunu Anlayamıyorum Doğrusu.. Hele ki Serdar Daha 87 lisin Nereye Gidiyorsun Dua Ette Pafa Göndermesinler Seni ![]()
__________________ Ben Giderim Adım Kalır Dostlar Beni Hatırlasın.. | ||
![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | boyle konuşan genç topçulara çok kızıyoum. sen desene beşiktaşta kalıcı olmak ve uzun seneler bu takıma hizmet istiyorum diye. daha geçen sene 2. ligde oynuyodun şimdi premier lig diyosun. hem 19 yaşında daha. biz çok gördük boyle konuşanları. şimdi hiçbirini hatırlamıyoruz. hele bi ara sertan beni dünya konuşucak demişti de gülmekten yarılmıştım...
__________________ Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!... | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hadi bakalim. 3-4 sene Besiktasimizda premier leage gidebilcek performansi göster bizi avrupada göklere cikar, sonra bizde seni 50 milyon pound´a Abrahamovic´e satalim ![]() Yok saka bir yana, iyi Transfer. Genc ve yetenekli Besiktasimiza ve Millitakima ilerde cok fayadali olur insallah. | ||
![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #18 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | şimdiden uçmuş bu .. sen bi BJK de oyna da sonra düşünürsün premier ligi... bi de şimdiden havalara girip premier lig diye bursa ya geri dönme sakın..
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |