![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | O is adamligina devam etsin. Para veren baskanlar moda oldu, biz takimi seven ve futboldan ve kulubun kulturunu iyi bilen birini baskan olarak gormek istiyoruz, ticaret adamini degil. Ha, Abramovich gelirse o ayri. ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | TUNCAY ÖZİLHAN BEŞİKTAŞ'A BAŞKAN OLSUNMU DEMEK...? 1. İHSAN KALKAVAN 2. SERDAR BİLGİLİ 3. NEVZAT DEMİR 4. FİKRET ORMAN 5. HASAN ARAT 6. ERDAL ACAR 7. TURGAY CİNER DAHA İSMİ AKLIMA GELMEYEN ONLARCA KİŞİYE HAKARETTİR , BEŞİKTAŞ'A BAŞKAN OLMAK İÇİN SADECE ZENGİN OLMAK YETMEZ...!
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | efes maçında en az 5bin beşiktaşlıyı maça almayan ve maçtada her türlü pisliği yapan bu adamın başkanlık için adının bile geçmesi beni üzdü. yine beşiktaş-efes maçı olursa noolcak. kesin beşiktaşa maçı kaybettirir. efese maçı satar bu adam. satmasa bile kim maçı kazanırsa kazansın dedikodu olur. beşiktaş klübü satılık değildir. her parası olan başkanlık yapamaz. kaldı ki yıldırım demirören'de yeterince zengin. bu adamı beşiktaş başkanlığına aday gösterenler bence beşiktaşımızı bölmek isteyen ezik zihniyetlerdir. bilinmelidirki BÜYÜK BEŞİKTAŞ camiası gerçeklerin son derece farkındadır ve bu tür oyunlara gelmiyecektir. herkese sevgiler ve saygılar.
__________________ Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!... | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kesinlikle gelmesin , adina gicik oluyorum
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yaa bu başkan ve yönetim varken Beşiktaşın başarılı olma şansı yok...allahınızı severseniz bitransferlere bakın ve dier takımlarla karşılaştırın...yıldız alıcaz felan düyolar daha delgado ie adını bile yeni duyduğumuz bi adamı bile alamıyolarr...yazıklar olsun demirören 3 senedir tüm beşiktaşlılara cehennem hayatı yaşatıo yeter artık ya 3 yıldız getir yada çek git!!! | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | efes maçında olanlardan sonra üyelikten ihraç edilmesi gerek siz başkan olsun mu diyorsunuz........
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |