![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ibrahimovic'i unutmayin, ikna etmisiz bile. Su an ilk tercihi Besiktas, yeter ki Juventus'la anlasin demis.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| | #3 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
![]() ![]() ![]() Wayne Rooney icin manu 5 milyon $ istemis , bizim yonetim de bu oyuncuya okadar para veremeyiz , fiyatta indirim bekliyoruz demis.... ![]() ![]() John Terry ile de temaslarda "Gelirim " yanitini almis , chelsea de onu satmaya kararli ve terry en ciddi teklifin bjk dan geldigini soyluyor , terry bjk ya cok yakin BIZIM ATMAALARIMIZ BUNLAR
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | |||
| |
| | #4 | |||
| Guest
| Alıntı:
eh vallah, hic gülecegim yoktu, son günlerin haberlerine iyi bir senaryo cekmissin, helal!!! ![]() | |||
| | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
yau blackbenner acayipsin ha o shevchenko lu seyi diyorum .... gülmekten düsecem... g.. tümerin diyalogunu yapmisin güzelde uymus... aksam aksam güldürdün ya beni helal olsun (ben kolay kolay gülmem) ama eger maden daha iki yabanci kaldi ben diyorum Feindono mu ne olabilir(ama keske Cisse olsa) sonra gilberto olabilir
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS Konu BJK1988 tarafından (29-06-2006 Saat 23:22 ) değiştirilmiştir.. | |||
| |
| | #7 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Vestel'in sallamasi o da, gecen sene Denilson'da yaptigi gibi. Baros'un Turkiye'ye gelmesi su an cok zor zaten.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| | #9 | |||
| Guest
| Alıntı:
Insan bu yönetimle ve gesmis 2 yildaki rezilliklerden sonra nasil güvenebilirki bunlara??? ![]() | |||
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |