![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
Guest
| Dünyaca ünlü oyuncuya sen 20 milyon $ da versen kimse bisey demez, ama öyle mallari toplayacaklarina hic almasinlar daha iyi. Hic kimseyi alma, her yil bi 10-15 milyon $'lik bi adam al iste, ama bunlar anlamiyor ki, sanki dünyada örnekleri yok! Bunlari ben uydurmuyorum ki ya! büyük takimlarin % 90 böyle transfer yapiyor. Bizimkiler ne yapiyor, her yil 20 oyuncu, hepside biribirinden beceriksiz!!! ![]() | ||
![]() | #23 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı: Bu dedigini yapsak takimdaki dengeyi dusunebiliyor musun? 1 dunya yildizi ve gerisi 10 tane yeteneksiz adam. Bir defa o dunyaca unlu oyuncu zaten boyle takima gelmez. O 10-15 futbolcu alinan donemler geride kaldi, bu sene az oyuncu aldik, genc ve katki yapacak oyuncu aldik, ustelik aldigimizdan fazlasi ayrildi ve yasli ve artik katki yapmayan yuzler gitti, yani olumlu bir revizyon oldu.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | babo geldiğindede bilmiyorduk. ama ailtondan çok iş yaptı ve onu çok sevdik niye babo kalmıyor anlamış değilim
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Tum sezon icin Babo yetersiz olur, tecrubeli yildiz bir isim daha iyi olur. Ustelik Babo tipinde bir Nobre var simdi, Babo'ya da ihtiyac yok.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | herhelde para hesabı yapacaklar borç olmuş 110 milyon dolar . geçen senlerde yapılan kötü transferlerin cezasını çekiyoruz ailtona verilen juana verilen bonservisleri düşünün acele etmekte doğru değil sabırlı olmak lazım daha tabiki ağustasa kalmasın tranferler ama daha var 15-20 gün sabredin eldekileri çıkaralım önce .
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | gene adam alamıyolar sıradan topçuları ortaya atmaya başladılar he snee aynısını yapıoyosunuz yönetim...yazıklar olsun ya campora kim???ayrıca insua da o akdar iyiy bi topçu değil Beşiktaşımızı uçuramazzz...aslaaaaaa almayın!!!eğer adam alamıyosanız da bırakın bunları alacağımıza almayalım daha iyi... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |